Ja taas ois loppu viikko menollaan... Sen suhteen et lapset lähtee taas viettämään parillista viikonloppuaan with daddy. Eli yhtä ku loppu viikko ja ihana hiljainen(?) viikonloppu tiedossa.

-Pari päivää oli The Tätsykkä täällä viihdyttämässä meitin eloa! Se on vaan kumma juttu, kun aikuisesta ihmisestä saa niin mahottoman paljo poweria tähän arkeen. Asiat tuntuu satasella helpommilta jaksaa ja kestää. Ihanaa et hää kävi! Eipä nuit mahollisia kävijöitä täällä liiaks liikaha.

-Päästiin uudemman kerran luistimillekkin. Oli ihan top of the world -meininki, kun mukana oli tasan mää ja Juniori. Herrakin nautti ihan suvereenisti vain ja ainoastaan äipän seurasta. Tuli tosi hyvä mieli. Kummallekkin.

- Tänään aamusta ponkastiin vaihteeks elukkatohtorille. Nyt ois sit kissojen rokotukset ainaki vuoden reilassa ja hyvät avut ja vinkit sain velipojankin kissaongelmiin. Ostin naamaferomoni töpselin ja siihen hormoonit mukaan, että asiat saatas kuntoon. Mut noup. Eip kelvannu velipojalle. Suuremman luokan vitutusta aiheutti lähinnä se, että tajusin sinisilmäisyyteni. Tajusin, että kusemis jutut onki vaan "feilua", ja todellinen syy kissasta luopumiseen onkin jossain ihan muualla. Velipojalla ei ole haluakaan koittaa kissan kanssa saaha asiaa hoidettua, vaan syy onkin halu päästä kolli-pojasta eroon. Ja mä joskus oikeesti aattelin et siit kollista ois ollu jotain iloa herralle. Ja se vituttaa. No, huomenna haen kolli-pojan meille, katotaan sit mikä on kollin tulevaisuus. Jos jollain on tarve tollaselle feromoni töpselille ja litkulle, ni saattasin myyä halavalla. Antaa kissalle muuta ajateltavaa ku kusemisen nurkkiin. Meillä sitä ei voi käyttää, kun ei oo väliovia ja tila pitäs saaha rajattua. (vaikuttaa n. 20-30 neliön aluella suljetussa tilassa) Enkä nyt aatellu tuolt alakerran kämpistä yhtäkään valjastaa pelkästään kissaa varten. Ja toisaalta, jo pelkkä paikanvaihdos voi saaha uuden tavan lopetettua yhtä nopsaan ku se alkoki. Toivos on hyvä elää. Mullahan toki ei muuta tekemistä oiskaan, ku pestä kusia nurkista jos se ei lopu O_o

-Neiti pääs Kumppatätille yökylään ja oli jokseenki hilpeenä asian johdosta. Meinas pelihousut revetä tyystin ootellessa. Ja täs kohtaa ei voi ku kiittää Kumppatätiä, kun täällä on ollut har-vi-nai-sen rauhallinen ilta ja niiiiin seesteistä. Nukkumaanmenoki meni niii-in iisisti, kun yks oli joukosta pois. Kyllä se vaan kummasti aina vaikuttaa metelitasoon ja hillumiseen, kun ykski apina on laumasta pois.

- Sit otettiin Opelin nokka kohti Esboota ja heivattiin The Tätsykkä himaan. Kuinka ollakkaan suolavesilitkupaska lens tuulilasiin aika isolla kädellä ja Hesan päässä alko sataa jo mukavan kosteeta loskaakin. Ja pissapojan nesteet loppu. Eiku Keimolaan stoppi ja pissipoikaan täytettä. Toinen ajovalokin oli palanu ja pelistä pois joten samalla konepelti auki ja lamput irti ja vaihtoon. Aina pitää kattoa mitä kaikki elektroniset hilavimputtimet on syäny, ja helpolta näytti. Pienehkö rupeema.. Nopeeta ja iisiä.. Niin luulis. Lamppu saatiin vaihettua, vaan takas laitto oliki sit oma juttusa. Veivattiin ja väännettiin. Pieni tila sormin repiä ja rystyset on kuivat ja iho rikki ja verta vuotavat siitä hyvästä. Ei antanu hermot periks vaan jatkettiin. Loskaa tuli sen verran et selkä oli jo ihoa myöten märkä, kun täti sit haki sisältä jonkun Kakslahkeisen, jonka luulis osaavan sen lampun sinne soihtuun tuupata. No ei osannu. Luovutti aikansa räplättyään ja pakeni takas sisätiloihin. Mää pamautin siinä kohtaa konepellin kii (melkeen 1,5 h kiroilua, verta, suolenpätkiä ja videonauhaa..) ja angsti päällä päätin ottaa suunnaksi lähimmän Opel merkkihuollon. Täti saatiin himaan Esbooseen, ja sieltä sit kurvaamaan motaria pohjoseen. No Hyvinkään kohalla tuli sit Opelin merkki huolto vastaan. Olin vissiin surkea ilmestys pää ja vaatteet märkänä kun joku herra iso herra tuli lampun paikalleen laittamaan ja oli vielä velottamattakin tästä lystistä mitään. Mikä ärsyttävintä. --> Se sai sen sinne n. 30 sekunnissa, ilman verta, tuskanhikeä tai itkua. Pikkurillillä. Plops. Ja siellä lepää.

-Ja eiku himaan. Safkaa kitusiin ja Esikoinen lupas vahtia Villahousua hetken, et saan nukkua. Lyhkäset päikkärit ja silleen-- Vielä mitä. Herään 20.15 vain tajutakseni olleeni älli kalliolla koko hiton iltapäivän. Villahousu on asetellut autoja kädet ja rintakehän täyteen ja nauraa riemuissan et Äiti Heräsit. Leikitään lisää.. Hyvät on varmaa leikit olleet. Ja niin, nythän sit tietty väsyttää satasella ... dream on it.

-Ja suunnitelmat viikonlopuksi...Onks niitä?? Huominen vedetään aika haipakalla taas Hesan suunnassa, ja lapset siis tiputellaan Isukille. Kaikenlaista muutakin prokkista siin on, et hoppua tulee olemahan. Illan voi sit vaan maata peiton alla ja kuunnella ihan rauhassa musaa ilman kenenkään rutkutusta aiheesta. Äipän musiikkimaku ei miellytä kovinkaan montaa tämän talon asukkia, ja se on sit useinkin niin et äippä ei sit kuuntele sitä musaa vaan  RADIO NOVA KLIKLIK horisee taustalla omiaan-

- Lauantaiks vois vaikka pohtia liikahtamista baariin.. Aikuista ja suhteellisen aivotonta menoa. Joo, sitä mä just nyt taas kaipaan. On tää ollu viime ajat pitkältikin vaan sellanen lasten kuulumisten vaihtoasema. Oon niin naimisissa tän viisikkoni kanssa, et aiheet kaikesta muusta on jokseenki hakusessa. Ei mitään ränni meininkiä..(tai miks ei..hmm..) vaan selkee hyvä pössis ja nollaus meininki..siin vois olla ideaa. Tai sit mä nyhjään taas himassa kattomassa DVD:ltä jotain onnetonta saippista ja maadun tonne punkkani pohjalle Pepsi Max pulloni kanssa. Noh, jotain on koitettava.Töihinkään eivät nyt huolineet. Että baariin, siellä ne kaikki muutki yh:t vapaillaan  on...? Vai mis hemmetis te luuraatte??? Sari beibe, lähethän mukaan :o))))))

Ja hei, asiasta seinään ja seinästä tuhkakuppiin. Löysin taas uuden plokin johon koukutuin välittömästi. Kiitos siitä EPIKSEN TIINALLE, sieltä sen pongasin. Semialkoholisoituneen sinkun päiväkirja on nyt lukulistalla. Jos se Mr. Right sinnekkin jostain kapakan kätkösistä joskus löytys :oPP (paitsi et nou, en ees toivos sitä...sooorry. Menis ihan hukkaan helvetin hyvä ploki :oD )

           TikTak; Näkymätön Nainen

EDIT; "Siivosin laatikoita, poistin toimimattomia linkkejä ja vaihdoin TAAS pohjaa... mut ei tääkää ny kolaha. Vinkkejä uusista, säkenöivän hienosta pohjista otetaan vastaan..ite en niit kauheesti osaa muokkailla :oX Ja jos toimimattomuutta tuloo vastaan, niin comments pliis !