Utelias on ihmisenmieli. Niinku sivupalkeistaki huomaa, niin tulee tsekkailtua toisinaan että kuka kumma tätä plokia yleensäkkään lukee. Harva kuitenkaan jättää puumerkkiä tai muutakaan älämölöä jälkeensä. Ittekki tulee stalkkailtua useempiaki plokeja, ja täytyy myöntää, et se merkin jättäminen on joskus vai-kee-ta. MUT HEI; NYT VOI JÄTTÄÄ TASSUNJÄLKESÄ; VAIKKEI MITÄÄ MUUTA HALUISKAA SANOO :o)))) (siis tonne kommenttiloodaan tuol tekstin alla tai vaikka sivupalkista löytyvään e-mail osotteeseen :o)))   )

Mutta siis, tilastointia.. et mitä nuo kertoo ja kenestä :oP Selaajia on parhaimpaan iltapäiväruuhkaan mahtunu 11 kerrallaan. Blogilistan statistiikan laskentaperusteita en ymmärrä enkä edes koita ymmärtää. Siellä olin joskus jollain sijalla neljätuhatta ja rapiat, ja nyt se kummasti juurikin tällä istumalla näyttää että istun sijalla 296. Hottia ois 0,4 prosenttia, mut eipä nuista mulle mitään tosiaankaan avaudu. Paitsi et kyllä täällä lukijoita ON käynyt. Kävijämittarissa ruksuttaa 21893, ja mittari yskähti käyntiin 2.5.2007. Mun laskupäällä vajaa 1100 joka kuukaus. Aika hurjaa O_o

Mut toi Googlen tilastointi ohjelma saiki mut sit hörähtelemään aika taajaan. Että millasilla sanoilla tänne plokihin onkaan löydetty. Otetaan vaikka kympin kärki niistä "asia"sanoista, joilla sivuille on eksytty:

1) Viides villahousu (aika yllättävää..eli not, hah. Kuukkeloitu jopa 500 eri kertaa :oO)

2) jaakarhu (samaa kategoriaa ku ed.)

3) pano tarinoita (jaaaa, löytyyks täält sellasiaki...????? Eka oikeesti yllättävä kohta)

4) villahousu peli (????)

5) pimpsa ( *repeilyä jonnii verran..*)

6) halloumi (sika hyvääki juu, tunnustan maininneeni joskus)

7) piste silmämunassa (joo, tänki mä myönnän)

8) tarinoita luistelusta (kuka kuuklettaa tällättis?)

9) griffon sukat (Häh?? Kyl mein rihveli ilman sukkia kulkee..)

10) Minkä ikäinen on Ville Klinga? ( että whhaaat??)

Ja tuossa siis pieni osa, millä sivuille on eksyilty. Löytyy sielt lisääki..mm. prinssikakku, pois karusellista olet kännissä, säästölipas- runoja, kotikylmiö, haluatko miljönääriksi jnejne. Et aika himmeetä sakkia mahatte lukijat olla??? Asia yhteyksistä eniten lienee katsantoja aiheesta ero ja sterilisaatio. Lapset ja elämä kiinnostaa lukijaa myös. Sitä seksi osioo en oo viel kokeillu, että paljonko sillä irtois pointseja saunan taakke (meinaa sielt mut sit varmaa löytää, jos sitä kategoriaa alan tänne rustaamaan..), mut kaverit on kylällä kertonu, et se on varma piikki kävijöihin. Aikaa sivustolla vietetään kerrallaan keskimäärin 3 minuuttia (sen jälkeen varmaan järsitään ranteita poikki, ku alkaa ahistaa..?) ja yleisimmät liikenteen lähteet on blogilista ja google. Useita eri blogejakin listauksest löytyy, ja jopa ihan uusiaki tuttavuuksia joukkoon mahtui. Tulo sivuistoista viittaavia sivustoja on 70% , muut kävijät tulevat muilla keinoilla.

Nojoo, sellasta luotausta aiheesta tilastointi.. Noit on ihan hauska toisinaan kurkistella, ja pohtia tosiaan ihmisten tarkotusperiä ja mielenkiinnon aiheita. Tekstit tulee kirjotettua kuiteski pääasiallisesti ihan itelle, ja muistiin tästä hullunmyllystä, mitä tää elo toisinaan ruukaa olemaan. Ja joo, faktaaki yleensä ihan rustaan. Sitäki on joskus epäilty että oon ihan taruolento all herself. Näkökannat on mun ja vain ja ainoastaan mun, eli siitä sitä kättä sit voidaan vääntää et kenen totuus on totuudempi ku toisen. Asioissahan kuiteski on yleensä kaks puolta. Nojoo, em mä ny taia muuta teille runoilla täl haavaa, ens kerralla sit.

                      Jope Ruonansuu; Galluppi