Nin ne päivät vaan hupenee ja joulua kohti mennään. Villahousun synttäreitäkin vietettiin pienimuotoisesti ja sain kuin sainkin tehtyä lupaamani tikru-kakun Ullan Unelmien  innoittamana. Marsipaanin värjäyskin sujui varsin mallikkaasti ja lopputulos oli vielä ihan syötävän makuinenkin. 

Image Hosted by ImageShack.us


Päällä siis värjättyä marsipaania, sisuksista löytyi ekasta kerroksesta vadelmahilloa, ja toisesta GoGreen kauravaniljaa sellaisenaan. Sit koko komeuden päälle 5 dl vatkattua kuohukermaa ja siihen kuorrutukseksi marsipaani. Helppoa ja nopeeta. Ja ihan syötävääkin yleensä.

Siivoiltu on vaihteeks urakka luonteisesti. Nyt on taas ainakin hetkellisesti feng shuit kohillaan ja olo suht rauhallinen se suhteen. Pientä kalusteiden siirtoa ja vääntöä siis suoritettu samalla. Samalla kalusteiden siirtourakalla siirtyi myös yksi soffa roskiin ja sen myötä lastensänky omalle paikalleen lastenhuoneeseen. ja sen myötä Villahousu nukkumaan sinne omaan sänkyynsä pois perhepedistä. Nukuttaminen on kestänyt tovin kauemmin, mutta kun tuo viimein nukahtaa niin yleensä herra kampee kainaloon meiän sänkyyn vasta seiskan aikaan aamusta, jolloin oiski jo ihan hyvä päästä vaik sängystä jo ylöski. Et varsin miellyttävää joo. Tutti jätettiin myös viime viikolla pois, eikä tuo sitä oo kaivannutkaan. Tuttipullo voitas kans jättää vaik täs pois, kun mukistaki juodaan jo varsin sujuvasti. Hampaita ei lisää oo tullu, mut kuolaa valuu taas senki eestä et kai niit sielt kohta pulpahtelee.

Eilen käytiin Lauran kanssa Kanto-shopin pikkujouluissa. Hehhheh. Olipas...juhlat.. Hesassa Glooriassa oli Maailma kylässä-infoa, hyvää kasvismättöä ja vähemmän hyvää piletys musaa. Kanteleella ja linnunlaulu pillillä ei kauheesti saanu menojalkaan vipatusta aiheutettua. Jopjop. Junalla liikuttiin. Yheltätoista selvisin liukastellen peilijäällä kotiin asti, jos ois juonunna ni kai se ois ollu henki pois. Yllättäen ei kauheesti toi alkomahoolipuoli nyt iha uppoo. Guess why..

No, nyt tarttis lähtee naapuriin itsepäisyys kahville ja sen jälkeen pitäs alkaa hakkaamaan huutonettiin kirjakasaa. Yllättäen kamerasta ploppu akku, kun noita yritin alkaa kuvaamaan. Murphyn laki? Ja sen jälkeen ois ohjelmassa myös pyykkivuoren vallotusta, jos vaikka sais erävoiton tällä erää. Tässä vielä meiän ihana pyykkivuoren vartija :o)  

Image Hosted by ImageShack.us