Uskokaa tai älkää mut se edellinen yö oli varsin loistava. Villahousu nukku ku tukki aamuun asti ja seuraavaki päivä meni viel varsin unisissa merkeissä. Täähän on nyt selkeesti kasvukausi, ku lapsethan kasvaa nukkuessaan, eiks jeah!

Taas on rauha maassa. Isäntä tuli töistä ajoissa kotiin ja kaappas Juniorin matkaan mukaan ja suuntas anopin ja appiukon mökkiä lyömään vaihteeks kasaan tuonne itäiselle uudellemaalle. Neitihän otti ja vetäs vaihteeks elämänsä pultit kun ei päässyt mukaan. Vaan eipä hätä tämän näköinen..Mummipa ei lähteny itte mökille mukaan, joten neiti läks vaihteeks mummille yökylään. Eli jäätiin villahousun ja koululaisten kanssa kotiin naattimaan varsin rauhallisesta perjantai illasta. Pojat tuolla katteli omassa huoneessaan leffoja ja äitee taas sääti niitä ja näitä-. KUTEN pääs uudella rekisteröitymisellä ongelmistaan blogilistan kanssa :o) *Ylpee itestään*

Eilinen oli mukava päivä. Aamusta lähdettiin isännän ja pienten kanssa keskustaan kiertelemään kun kaupunkiin rantautui Mahdollisuuksien tori. Neiti hyppi ja tanssi tuhatta ja sataa Satu Sopasen johdolla teeveestä tuttuja lauluja ja tansseja. Äitiä viihdytti enempikin viimesenä esiintynyt Pelle Miljoona, ja häneltäkin kaksi viimosta piisiä; Moottoritie on kuuma (offcourse) ja Hyvää yötä maailma. Muut oliki sit sävelmiä viimoselta maailmanvallotusreissulta eikä näin eka kuuntelulta herättäny viel kovin suuria tuntemuksia. Syötyä tuli HYVIN, paistettuja muikkuja ja pariisinperunoita *slurps* ja päälle Morogoro soppaa, tulista tansanialaista soppaa. Seki oli varsin hyvää ja massunsa sai täyteen. Intialaiset herrat teki nahkasandaaleja näytösluontoisesti, komioita olivat. Bode och, eli sekä sandaalit että tekijät :oD Taas jaksaa arvostaa kunnon laadukasta käsityötä! Kotiin kaupungilta tultua iski väsy.. kello oli viiden pintaan kun aattelin ihan vaan hetkeksi oikasta villahousun viekkuun. Seurauksena että heräsin 23.00 kun villahousu hamus tissiä ja ihmettelin hiljasuutta. Pitihän se kammeta sängystä sitte sitä ihmettelemään..Villahousun sängyssä nukkui Juniori väärin päin, olkkarin isolla soffalla neiti, pienellä soffalla isäntä polvet suussa, koululaiset sentäs olivat omiin sänkyihinsä päässeet. Eipä se uni siit ihan het takas silmään tullu ja tulipahan luettua yks kirja loppuun. Kirja oli Äiti maa, isä taivas. Los Buenos. Eli tyksin kovasti :o)

Perjantai aamu alkoi loistokkaasti. Se tietää meillä siivouspäivää ja täällähän meinaa piisaski raivattavaa sitte ihan vaikka muille jakaa. Pesukone on pyöriny tauotta aamusta saakka ja pyörii edelleen. Ja osa jääp viel pesemättäki. Trooppinen ilmasto täällä myös on kun kuivausrumpu huutaa leipää. Huutanu koko päivän myös. Miten voiki tulla pyykkiä niiii-in paljon, ei tajua ei. No, mutta joo, poijjaat siivoili omia kämppiään tuolla neitin avustuksella. Tai Neitihän siis oikeesti siirteli aurinkolasejaan hyllyltä toiselle ja leikki Idolssia takapuoli keikkuen. Määpäs otin varsin aikuiset pultit sitten neidille ja poikien lattialla pyöriny jalkapallo otti kunnon banaanipotkun suoraan neitin keikkuvaa ahteriin. Seurauksella että neiti säikähti ja alkoi oikeesti siivomaan ja mun VARVAS MURTU. Prkl. Vois sanoo et pilkka sattu omaan..öö..varpaaseen. Noh, vähä kevyttä kotikirurgiaa ja jeesusteippiä peliin niin varvas toimi ku uus konsanaan. Mustahan se on ku Arikan aurinko, mut pääasiassa aika suora.. Mutta eteenpäin. Eli siivoukset saatiin tehtyä. Excursio kaupalle, josta mukaan ei sit kuitenkaan tuntunu tarttuneen yhtään mitään "viisasta". Pizzaa ja namia..paitsi äiti oli epähuomiossa jääny ilman. Höh. Eli terveellisyys puoli taasen hallussa. Sit käytiinki siirtelemässä Lauran apuna raksalla sirkkeliä ja vähä siivoilemassa paffeja etc. et pääsevät huomenna siivoomaan oikeesti. Vähänkö siel tulee haikeus aina käydessä..Se talo on niiii-in hiano. Määki haluun oman talon...Ja ne kohta jo sinne muuttaa. Vajaan vuoden sitä pykäsivät, jotta varsin sukkela isäntä mies siinäkin taloudessa asustaa.

Hainpas sitten yhdeltä kaverilta meille uuden sängynki.. Tiukkaa teki mut menhän se tuonne kammariin. Meillä on lasten huoneissa sellaset 140cm leveet parvet ollu ( ja on kyllä edelleen) ja niissä ovat nukkuneet aina kaksin viekukkain. Nyt nuita isompia on se alkanu häirittemään ja siks on uudelleen järjestelyjä pyritty tekemään. Meillä vaan kun tällä pesueella ruhtinaalliset 75 neliötä asuinalaa, niin meinaa välillä olla nuo seinät vähä turhan likellä toisiaan. Lattiatila kutistu kummasti, mut jospas ees illat ja yöt nyt tuon sängyn avulla rauhottus. Mikää kaunistus ei sänky ollu, mut jos siin tosiaan yks herroista silmänsä ummistaa, niin sama se on miltä se näyttää. Se sänky siis..heko.

Mutta joo, eipä sitä muuta näin äkkiseltään mieleen tuu. Teiän onneks. Varsinainen romaani taas onki ollu ja papukaijamerkkiä pukkaa jos ihan oikeesti jaksoit lukea tänne saakka. Lupaan parantaa tapani ja yrittää vähä tiivistää näitä rustailuja..Siis ainaki yrittää.

Hyvää yötä maailma  T: Pelle Miljoona