Hiki virtaa ja ahistaa. Eka kunnon hellepäivä ja oon ihan kuollut. Näillä säillä kuulemma kesä mennään, kovia sateita välillä ja elokuussa vielä kuumempaa, tuumas Sammakko Professori. Että huhhhuh.

Tänään oli SE päivä. The day.. Viides villahousu oli kuvattavana Vauva lehteen. Hienosti jaksoi herra porskuttaa menemään. Mikäs siinä kun sai nakuna kelliä ja joukko hameväkeä hihku vieressä kannustushuutoja. Jos siinä kelpas möllötellä suu korvissa ja pitää kekkuleistaan kiinni ;oD Tais se olla rankkaa kun studiolta lähettiin niin pieni mies koisas sellaset 5 tuntia putkeen. Sitä ei ookkaan ihan hetkeen päiväs aikaan tapahtunu.

Verotoimistoon piti soitella sit ja tilata herralle verokortti. Vähän huvitti kun kyselivät vuosiansioita ja tuumasin et kai se muutaman kympin tienaa.. Rouva langan toisessa päässä hetken ihmetteli, enneko hokas et minkä ikäsestä työntekijästä onkaan kyse. Et eiköhän sielt nolla verokortti tässä pikapuoliin Villahousulle ilmesty niin pääsee nauttimaan hurjia kuvauspalkkioitaan :o) :o)

Eilispäivä meni taas juhliessa..tällä haavaa miehen siskon valmistujaisia. Neiti sai luokan/kurssin parhaan stipendin että varsin hyvin paperein hää nyt sitte valmistu. Onnea Onnea!! Yllättäen voileipäkakkua pukkas sinnekin suuntaan..

Eilen illalla menin Villahousua nukuttamaan kasin aikaan. Kuinka ollakkaan nukahin ja havahduin hereille puolenyön tietämissä. Äkkiä vetäsin vaan peittoa korviin, ettei mee koko yö valvomiseks. Seuraavan kerran heräsin pirteenä ku peipponen, ja kattelin ku aurinko jo ulkona mollottaa. Pomppasin pystyyn ja veivasin pyykki- ja astianpesukonetta käyntiin. Sit havahduin kelloa kattomaan. No se oli kaikki 04.00 aamuyöstä. Eipä väsyttäny sit ollenkaan, joten eiku suihkuun ja aloin ränkyttämään huuto.nettiin taas kaupattavaa. Yllärinpylläri siin sit meniki kaikki kolme tuntia, et sairaus se taitaa tuoki olla jo pikku hiljaa ;oD Kun vaan sais täält kaiken ylimääräsen ajelehtimasta, ni oisin niin kovin onnellinen!

Nyt lähen hikoomaan kuivien pyykkien kanssa. Ois taas ääretön vuori kammettavana kaappeihin. ja uutta putkeen. On tää hianoo.-