Tein päätöksen..Saa nähä kuin kauan pitää. Tänään aion tehdä SEN, eli ......... menen ajoissa nukkumaan. Olo oli taas viime yön jälkeen niin kurja ettei kurjemmasta väliä. Siinä vaiheessa kun viimein yritin pitkälti keskiyön jälkeen könytä nukkumaan, heräs Villahousu huutamaan ja sitä kukuntaa sit jatkukin ihan aamun tunneille saakka. Yllättäen olin aamusta kuin nukkuneen rukous kun aloitin kipittelyn eskarille ja kerholle. Päivään mahtu pöhinää muutenkin ihan kummasti. Kun yksi ilmoitti tulevansa käymään, teki sen samantein 6 muutakin. Seuraa siis päivän mittaan riitti :o)

Lapset olivat onnessaan, kun kerhon ja eskarin päätteeksi oli Pelastakaa lapset ry. jakamassa ilmapalloja Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi.

Päivän sulosin vieras oli ehdottomasti ihana villakoira Tessu, joka kävi Onnipojan kanssa viipottamassa. Otti Onnillakin voimille riehuminen, kun loppu päivä nukuttikin sit niin maan makiasti. Olipahan vaikeeta saaha kaveruksista kuvaakaan, kun menoa ja meininkiä riitti.

Image Hosted by ImageShack.us

Onnia punnittiinkin tänään. Painoa on nyt ihan karvan verran vajaa 3 kiloa. Eli 200gr melkein tullut lisää tässä kolmen viikon aikana. Agilityä ihmeteltiin/katteltiin koneelta, ja täytyy myöntää et vähä heräs mielenkiinto. Minuu ei niin millään jaksas tuo näyttely toiminta juurikaan kiehtoa, mut tollanen menoa ja meininkiä juttu vois olla kovin pop. Ei nyt ihan tähän hetkeen mut tulevaisuudessa. Täytynee tutustua viel paremmin.

Gerbiilien kämppäki tuli putsailtua ja totesin että se spelttiakana kuivikkeena toimii varsin hyvin jos joukossa on kyllin silputtuna pahvia. Mut sitähän nuo silppuaaki ihan työkseen eli ei ole ongelma. Oli siis hyvä kokeilu.

No mutta, tää läks petiä kohti. Jos aamusta ois sit reippaana tyttönä kuskaamassa kakruja ja selviäis Villahousunkin kanssa Ihhahhaa kerhoon. Siis avoin kerho jonka kohokohta on Villahousun mielestä ehdottomasti se kun lauluhetki alkaa ja lauletaan Ihhahhaa. Eikä Tuiki Tuiki tähtönenkään pahaks kakkoseks jää. Unia ja tähtösten kuvia!