Kätevä emäntä... Kaupassa on käyty viime aikoina huonosti. Kauppareissut on yhtä temmellystä, kun Neiti ja Villahousu tykkää tapella oikeestaan niinku ihan kaikesta mitä sieltä ostetaan tai ollaan ostamatta.. Nooo, kellohan on siis palttiarallaa 3 keskellä yötä. Lapset nukkuu tyytyväisinä ja nukkuvatkin yönsä vallan ja paljon hyvin yleensä ottaen aina. Nii tää kätevä emäntä hurautti opelillansa ABC:lle ruokakauppaan. Ei muuten ollu ruuhkaa, ei huutanu omat eikä vieraitten muksut ja kaikenkaikkiaan kaik suju just eikä melkeen hyvin. Kaik sain ostettua mitä olin aatellukki. Että hallelujaa ABC. Tää reissu tulee varmaan vielä toistumaan.

 

Taas tuli ihmeteltyä ja pohdiskeltua kummallisia asioita. Ootteko koskaan pysähtyneet miettimään aiheella MITÄ JOS? Että miten tää elämä on tätä ku se nyt on. Mitä se ois jos ois aikanaan tehny eri valinnat kuin teki. Tavannu eri ihmiset kuin on tavannut ja kävellytkin sitä pientä oikopolkua ja jättänyt sen pääväylän kävelemättä.. Tällättis taas tuli painittua ittesä kanssa. Aina sitä lopulta päätyy siihen tosiasiaan johon jaksan vakaasti uskoa. Että kaikella kokemalla ja nähdyllä ja vastaankulkeneilla ihmisillä on meitä varten joku tarkoitus. Tuleeko se selville tilanteessa vai vasta vuosia myöhemmin, niin olen vakaasti sitä meiltä että kaikella ON tarkoitus. Kohtaloksikin sitä kai kutsutaan :o) Ja tätä kohtalon kuljetusta tuli pyöriteltyä enempi ja vähempi mielessänsä.  Koko hässäkän sai päässä aikaan ihminen 18 vuoden takaa. Ja se sai samalla myös mahdottoman endorfiini myräkän aikaseksi.  Ja taas on opittu ittestäkin uusia asioita. Tällättis fundeeraus kausi siis menossa...ja endorfiini huuruissa on kotiki taas vallan siivottu ja asiallisessa kunnossa. Että tarkoituksensa tosiaan kaikella :oP

Mut tiättekö mitä. Mä oon ihan mahottoman onnellinen just nyt. Mul on ihan mahottoman ihanat mukulat, Onni ja Väinö murut ja katto pään päällä ja murua rinnan alla. Ei ole mitään valittamisen arvoista. Ihana nauttia näistä pienistä onnen muruista ja hyvästä fiiliksestä. Huominen ollaan vielä vapaalla ja saa vaan nauttia ja olla öllöttää. SE se vasta ihanaa onkin =) Pidättehän arvon muruset eli blogin lukijat  itsestänne hyvää huolta. Kun itse voi hyvin niiin lähimmäisetkin siitä osansa saa. Nauttikaa elostanne!!!

 

Tältäkin on joskus tuntunut: