Ai kauheeta. Just ku saa jonkun asian pois mielestä niin se lävähtää naamalle ihan puun takaa.. Meinaan tänään tipahti postiluukusta SE lappu.... Kutsu sterilisaatioon. Nyt käydään pikana pohdiskelua vielä siitä, että olenko ihan oikeasti sinne menossa. Nyt vois sanoo et lanka palaa.. Pientä painiskelua lähinnä itseni kanssa joo.

Päivä on ollu muuten kutakuinki perseestä-. Lasten liikkelle lähtö aamusta oli ku liisterissä juoksemista konsanaan. Kinaa isännän kanssa ja ihan turhasta. Aamun paska fiilikset kruunas naapurin auton tuulilasiin liimattu "ystävällismielinen" lappu, jossa luki kutakuinkin et "perkeleen ämmä, opettele parkkeeraamaan autos". Ruudussa on ja pysyy, se et ruutu on aika täys tota tila-autoa, ei musta oikeuta tollasiin ärräpäitten purkauksiin. Ja samainen äijä ite asiassa kolhi meiän autoo aiemmin, et repiköön itte huumoria vaan. Ja kun auton vieressä vielä on vaan tuo yksi auto, niin omistaja on kyllä tiedossa. Ei sit viittiny vaikka sanoo et tee jotain toisin.Vaan nimetön lipare kaiken ratkasee. Joopa-. Kirjotin takasin että Kiitos palautteesta, yritän parantaa tapani T: oma nimi. Et jos on asiaa ni voi ihan omalla nimellään ja naamallaan asioista keskustella. Ugh.

Ja jäsenkorjaajalla on nyt käyty! Sen osalta olo on hyvä. Käsi toimii kivuitta ja selkäkin tuntuu joustavammalta ku aikoihin. Nyt tekee mieli vaan keikuttaa menemään :oD Tavalliselle hierojalle se suositteli vielä menoa, sisemmissä lihaksissa kun tuntuu olevan jännitystä enempikin.

Eli päivän fiilarit on fyysisesti oikein hyvät, pään sekamelska onki sit ihan toinen juttu. Se ei lienny ennenku vakavamielinen keskustelu itsensä kanssa on saatu päätökseen. I think so.

Että eiku paremmat päivän jatkot itse kullekkin säädylle!