Täähän alkaa vahvasti vaikuttaa tosiaan siltä et mulla on elämääki..ku ei blogaamaan meinaa ennättää..  Nyt näin niin vinhoja unia viime yönä et oli pakko tulla blogitsekkaukselle ;o) Edellisen postauksen kommentteihin rustasinkii et mitä kummia tuli katteltua..

Nojoo. Vuokrasopimus on nyt sit allekirjoitettu. Pakannukki oon. Yhen laatikon lasten DVD levyjä. Et se siitä into piukeena paketoinnista. Ehtiihän tässä..? Kerrossängyn sain jo hommailtua ja se oottaa kaverin varastossa uuteen kotiin pääsyä ja kasaamista. Samalla haku reissulla onnistuin onnellisesti katkasemaan (TAAS!) pikkurillini, ja voi kuttu ku osuki taas mojovasti. Villahousu kysy takapenkiltä et eihän äiti vaan itke. No en itke en, hiki vaan valuu silmistä.. Sain väännettyä rillin oikeeseen asentoon, paitsi et ei se ihan suora oo vielkää. Mut niinku ees liki normaalia. Nyt on sit lastotettu ja niin helevetin kipee. Ja tuntuu tökkäävän koko ajan johonki. Hmmph.

Samalla reissulla tuli taas kissa kaksikko Peppi ja Eemeliki hoitoon. Kissat otti aika kovaa kyytiä ku Onniki tykkäs tulosta. Se ei meinannu millään tajuta et ne ei nyt jaksa heti alkaa painimaan onnessaan. Ilta suju sukkelasti kolmen nelijalkasen maratoonia kattelessa, mut ku valot sammu, ni sammu koko karvanen kööriki. Aamusta sit päästin Eemelin taas normaalisti pihalle, niinku se tääl on ruukannu olla. No.. normaalisti se aika nopsaan myös ilmaantuu tohon ikkunalaudalle oottamaan sisälle päästäjää. Ei oo meinaa sit näkyny. Tosin ikkunalaudan alla on n. metrin matkalta hankea, mutta ei oo vilaustakaan näkyny herraneidistä millään kulmilla. Piti jo käydä autonki alta tarkistamassa etten neitiä kiiruussa kerhoon heitellessä oo kurvannu yli, mut hiljasta oli silläki saralla. Kai se sieltä reissultansa ilmaantuu...

Autoki teki jonkun mielenosotuksellisen tempauksen kerhoon ajellessa. Siitä meinaa sammu kirkonmäellä sit yht äkkiä kaikki virrat ja mittaristo päräytti sellaset discovalot ilmoille. Onneks ei rattilukko jämähtäny kiinne, ni pääsin näppärästi kirkon parkkiselle vapaalla lasketellen. Ja sain neitin kerhoon. Sen jälkeen autoki taas käynnisty jopa ihan normaalisti. Et jee.

Ja synttäriviikkoa vietellään. Jannu täytti eilen 11 vee ja Juniori täyttää pyhänä 8v. Lauantaille pitäs kakkua pukata sukulaisille ja kaverit kutsutaanki varmaan ensi viikolla vasta et ehtii selviytyy. Vähä vaiheessa tää siivous meinaa.. ja sillee. On ne vaan isoja..nuo mun vauvat :o)

Joo, jos lähtis ees keittiöö raivaamaan. Nyt toimii sit keittiössä radioki. Tee-se-itse antenni rautahenkarista ja avot ku raikaa happoradio sielki hyvin. Ei tarvi enää muksujen kanssa musiikista tapella. Hallelujaa.

Mut hei, kevät tulee!!! Ja se on suorastaan IHKUU !!!

                            Sean Paul; Get Busy