Tää on nyt vaan ihan blogausta aiheesta Viides Villahousu, kun meiän ihana kuopus täytti tänään muikeat 2 vuotta. Eikä suotta. ♥ ♥ ♥ ♥

Neuvola toteaa pojasta seuraavaa: Kasvu hyvä, suhteellinen pituus vähän hidastunut, paino nousemassa. Toimelias poika, mielellään leikkii autoilla, piirtää, potkii palloa. Tekee äidin kanssa yhdessä muotopalapelejä. Liikkuminen on ketterää, osaa kasata palikoista komean tornin. 3 sanan lauseita ja puhe selkeää. Seuraava neuvola 3 vuotiaana. Mitat 85cm ja 10,935kg py; 50,7.

Ja näinhän se menee. Yläkäyrillä kasvanutt aiemmin reippaasti pituuden johdosta ja paino vastaavasti alle käyrien. Nyt näyttäs sen suhteen olemaan tasaantumista ilmassa. Herra osaa syödä itse, ja tietää mitä tahtoo. Niin ruuan shteen kuin muutenkin. Onneksi on kaikki ruokainen, ja kaikki käy. Paitsi että maidon kanssa on jotain imeytymis ongelmaa, jota selvitellään jos ei mene ohi nyt puolen vuoden sisään. Samoilla oireilla menee kun meidän Jannu aikanaan tuon ikäisenä ja hänen kohdallaan helpotti puolen vuoden täys maidottomuus. Eli kaikki maitoproteiini pois ruokavaliosta, niin vatsa alkoi sit puolen vuoden päästä kestää maitoa jo ihan mukavasti. Samoilla linjolla toivotaan Villiksenkin kanssa menevän.

Poika on ketterä ja salaman nopee. Uhmaa ja omaa tahtoa löytyy. Varsinainen sähköjänis oikeen. Hyppää, kiipee, pyörii ja juoksee. Kuivaksi oppi ennen muuttoa, mutta muutto toi takapakkia reilusti ja nyt vasta 4 kk muutosta aletaan taas pääsemään vaipoista eroon. Omatoiminen tapaus. Riisuu hienosti itse, matkii kaikkia ja kaikessa. Niin hyvässä kuin pahassa. Vaatteita myös vetää päällensä ja joskus tsäkällä niitä myös puettua saa.

Mieluisinta maailmassa on autot. Etenkin Autot elokuva, ja sieltä lemppari hahmot on Salama McQueen ja Martti ja Make rekka. Niistä jaksetaan jutella vaikka ja kuinka paljon. Mieluisimmat leikit liittyy autoilla ajeluihin parkkitaloissa joita onkin pojalla nyt useampi. Myös nukkeleikit jaksaa toisinaan siskon kanssa viehättää. Kynä pysyy kädessä ja piirtäminen on kivaa. Videolta jaksaa kattella Autojen lisäksi muumeja ja Lauri kilpa-autoa, muut ei kiinnosta yhtään.

Paras synttäri juttu tais olla tänään kun jouduimme odottamaan autokorjaamossa autoa huollosta ja kun siellä nostettiin autoja nostureilla ilmaan. Autonkorjaajat saivat varauksettomat aplodit ja suuren kunnioituksen pienen miehen silmissä.

Poitsu nukkuu omassa sängyssään yöt, joskin kiipeää äipän viekkuun jatkamaan aamusta unia kun poikien kellot herättää kouluun-. Ja päiväunia nukutaan yhdet 1-2 tuntia joka päivä. Jotta tässäpä näitä. Äiteen muru (siskon laittama pinni päässä :oD )

Image Hosted by ImageShack.us

                     Fröbelin Palikat; Leijonanmetsästys