Eikä muuten meiänkään tönöä- Ku mehän ollaan nyt niinku landella. Ja joskus tää kyllä kovinki muumitaloa muistuttaa kun porukkaa viipottaa yllin ja kyllin.

Taas otettiin yhteen tänään oikein huolella herra Jannun kanssa. Kova on koittelu ja kovistelu ja miun hermot herran kanssa ihan riekaleina. Ikää kaikki 10v ja herra kuvittelee olevansa maapallon valtias. Grrh. No. Taas saatiin sovittuaki. Kaks liian samanlaista ni yhteenotoilta ei voine välttyä? Mut kyllä se välillä jaksamista kysyy. Ihan huomaa heittäytyvänsä lapsen asteelle itekki kun kinat alkaa. Mut eiks se niin mee et lapset kokee sillon olevansa turvassa kun ne uhmaa ja känää. Uskaltaa olla omia ittejään ja tuua ne kiukun aiheetki esiin? Joku viisas psykolooki on joskus niin sanonu. (Sinkkonen?)

Sain rykästyä kuusen tänään pihalle, vaikka niin vannoin et nyt se saa olla ihan loppiaiseen saakka. Komia kuusi se oli viimoseen saakka, mut kyllä sitä neulasta taas riitti ja riittää varmaan ens jouluun saakka. Sain sit kuusen heivauksen myötä vähä järkkäiltyä olkkaria uusiks ja tuli taas hetkeks hyvä mieli, ku kaikki on melkeen olevinaan paikoillaan. Vieläki vaan kamat vähä hakee omia paikkojaan, vaikka asuttu on jo se puol vuotta. Uutta soffaa jään haaveksimaan..ja nojatuolia.

Tän illan päälukuki on taas vähä kasvanu aamusesta. Muksuja ois 8 kipaletta taloudessa, ja ite asiassa kaikki kouluikäset kirmaavat tälläki hetkellä pimeessä pihassa / metsässä leikkimässä jotain leikkiä. WuhUUUU- Aaltoja. Pihalla ja omasta vapaasta tahdostaan. Kello on kyllä jo niin paljon et kohta ne on pakko huutaa sisälle syömään ja nukkumaankii välillä. Ei vaan oo viel raaskinu, ku tällänen on suhteellisen harvinaista näillä leveysasteilla. Että ulkoilevat noin niinku mielellään. No, nyt saa valvoa kun huomenna ei tarvi kouluunkaan mennä..eikä ihan hetkeen muutenkaan. Koulut alkaa vasta 7.1. Thanks good. Neitin kerho alkaa vasta loppu kuusta, ja valmiiksi on tiedostettuna et sen oottamisesta tulee vielä tuskaa. Mut aika rattosa kuukaus tulossa tavallaan. Helmikuussa sit ootellaanki jo hiihtolomia.

                                      Raptori; Minä ja ryhmä