Näinhän se homma etenee. Illasta iski taas sellanen migreeni ettei oo ihan hetkeen iskenykkään. Onneks oli troppia. Sellanen 1300mg buranaa riitti tällä kertaa taltuttamaan palon silmien takana, ja oksennuksiltakin vältyttiin. Nyt on taas olo ku uudestisyntyneellä, ja arvatkaapa sen sata kertaa et väsyttääkö..?

Mahottoman reuhtomisen päätteeks sain Villahousun vasta nukkumaan. Juniori tuli isi visiitiltä viimein kotiin kympin jälkeen, niin eihän tuo pieni mies malttanu nukkumaan enää mennäkkään. "Leikkii autoilla, joohan" "hali mua, joohan" "mun mies, joohan" kuulu viel punkan pohjalta viis minuuttia takaperin. Niin ne on tuota velipoikaa taas kaivanneet. Neitilläkin pääs tippa silmään, kun viimein velikulta ovesta sisään saapui. Pesue koossa, it`s good.

Tää ruokavalion veivaaminen on ollu antosaa puuhaa. Kiloja on tippunu jo 2 (ai miten niiin nesteet liikkeellä :oD, mut jostainhan se on ilonsa elämään revittävä). Liityin sit tuonne kiloklubiinkii ku ei maksa mittään. KLIKKLIK. Siellä sit pääsee pätsäämään syömisiään ja tavoitesyömisiään ja sen sellasta. Noo, mitä tekee läheltä viisas ja kaukaa hyvännäkönen...? Hakee pakastimesta purkin Ben & Jerry`s jädee ja kauhoo kitusiin. Ja vieläpä hyvällä omalla tunnolla. Kun ne hiivatin kalorit oli vähän niinku pahasti miinuksella, ni korjataan tilanne ja avot heittämällä. Ei jää kroppa säästöliekille, ehhheh. Ja ketä saap syyttää tästäki...ei itteensä tietenkään, vaan siskoa. Hitto vie. Kuka käski jättää syömättä ne kaikki ihanat B&J:t tuonne meiän pakkaskaappiin??? Mut noi jädet on i-ha-ni-a. Ja kaiken muun hyvän lisäks vielä reilun kaupan tuotteita, et ei voi tulla kauhee morkkis jos jonkun puol litraa vetää kitusiinsa. Eihän??? Noh. Jos polkasis vähä kuntopyörää samalla ni uppois jädeki paremmin, ja kattelis vaikka..hmm...jonkun leffan tai vaikka jonkun osan Lostia DVD:ltä... Jos sit tulis uniki. Ja ku ei noit leffoja oo tullu kateltua O_o

 Image Hosted by ImageShack.us