...pysyy tää emo pystyssä..  Kumma ku pitää aina kukkua vaik tietää et tuleva aamu tulee olemaan yhtä tuskaa. Päivät on uuvuttavia ja jaksamukset heikonlaiset. Mut hitsin vitsi ku nää hetket on niin kullan arvosia ku lapset nukkuu eikä tarvi miettiä kenenkään olemassa oloa. Saa istua syvän hiljasuuden vallitessa yksin saunassa ja kelailla kaikkee mahollista ja mahotonta. Näistä hetkistä sitä akkua ladataan! Telkkariakaan en oo viel oppinu kattelemaan, et sit tulee roikuttua FB:ssä ja pelailtua Mafia Warssia. Siinä ne pääsee aggressionsa miellyttävästi purkamaan, hahha. Vähänkö olenki tuohon peliin addiktoitunut :oD

Nojoo, arki rullaa eli sehän tarkoittaa sitä että aamulla herätys sängystä pois. Seittemältä rallattaa puhelin, ja jos suihkuun on tarvis ehtiä niin se soi 6.30. Muksut ylös, aamupalaa ääntä kohti ja Neitiä eskariin. Matka ei ookkaan ihan niin sujuvaa kun parhaimmissa kuvitelmissani meinasin jo luulla, mut hitaasti mutta varmasti sinne on paikanpäälle selvitty. Eskari alkaa yheksältä, mutta matkaa taitetaan liki tunti. Paitsi tiistaisin ja torstaisin, ku Villahousu on kerhossa joka alkaa jo 8.30. Siinä juostaan sit naamat punasina eskarille puolessa tunnissa. (juostaski, hah!) Myöhässä ollaan joo, ja veikkaan et näin on jatkossakin. Ei jaksa pienet jalat kipittää. No pojat koittaa opetella kouluun lähtöä ittekseen, ku äippä roudaa Neitiä. Joka aamu koulut alkaa niin et yks menee 8.00, yks 9.00 ja vika 10.00 päivittäin vaihtelevalla järkällä. Paitsi keskiviikkona ku kaikki menee ysiin. Ja takas tulevat tietysti kans aina kaikki eri aikaan tipoittain sit iltapäivällä. Jos joku kysyy et millon esikko menee tai pääsee ni ei hemmetti tää muista ulkoa ei sit mitään. Et turha kysyä ;o))

Nojoo, niin se sit menee, et Villahousun kerhoillessa sen kerho loppuu 11.30. Sit kipitetään kerholta kovaa kotia syömään, et ehditään heittää huttua Herra Villahousulle ja sit herra  rattaisiin koisaamaan päiväunet ja kipitystä eskarille, kun Neitin pileet loppuu 13.00- . Päivässä tulee pelkästään käveltyä joku 3-4 tuntia kuskaamisen merkeissä, et uskokaapa huviksenne et haluaisin sen autoni takas ja aika helevetin nopeesti. Jalat on suurimman osan aikaa ihan vaa hapoilla ja viime viikolla sain revähdytettyä reisilihaksenkin hurjan kipiäks. Sit ku on kuskaamiset kuskattu ja kotiuduttu siinä kahen jälkeen, ni läheppä viel kipittämään harrastuksiin tai vanhempainiltoihin keskustelemaan seiskaluokkalaisten ryhmäytymisestä, tokaluokkalaisen tavuttamisesta tai Neitin eskarin iltariennoista, joita kalenteriin mahtuu niitäkin. Juhuu. Ja kyllä, auto on huollossa. Ollut jo viis vit..helv..siis MEGAPITKÄÄ viikkoa. Ellei vähä enempiki. Ens viikolla ois ekat saumat kuulemaa saaha takaski, mut epäilen. Uskon ku näen. Ja sitäpaitsi mun rahatilanne on niiiiiin syvässä kuopassa, et ei mulla oo ees varaa sitä huollosta noutaa, että huumorin repimistä jatketaan jonkin hetken.

Raha tilanne sukeltaa siis rajusti. Yh:n arkea?? Kunnalta sain rohkaisevan kirjeen että ansiotulot on niin hyvät et ois pitäny jäähä säästöjä. Että vyörytetään. Tosin mähän oon viimeks ollu töissä..nii, millon? Vissiinki maaliskuussa. Kolme yötä kävin tekemässä. Et onhan noissa mitä vyöryttää toki! Ja töihin paluu häämöttää näin hoitovapaitten jälkeen nyt joulukuun alussa-.

Ja se home-tönö imee rahaa enempi ku koskaan. Ei jaksais enää yhtään lisä-laskua siitäkään suunnasta. Sais vaan päiviltä senki tönön. Niin yksin tuulimyllyjä vastaan. Ei heru sympatiaa mistään suunnasta. Pankki ei noteeraa tilannetta vaan olettaa vaan että lainat hoidetaan. Lakimies kaipaa vaan liitettä ja paperia toisensa perään. Sopimukset on hoidettava ja paperia pyöritettävä. Yksin. Ex ei ota kantaa. Kai se on niin etääntyny vaan kaikesta, kun ei oo koskaan mitään tarvinnu hoitaa. Karhunpalveluksen olen itselleni tehnyt, kun olen aina kaiken pyörittänyt. Se syö naista. Jos mulla ois rahatilanne yhtään tän parempi kuin se nyt on, niin maksaisin kaiken. Ja vain siitä syystä, ettei tarttis vääntää ja perustella mitään exälle. Hoitamisessa on riittävästi murehtimista. On kypsää. Ononon.

Henkisesti taas aika väsy kaikkeen. Aamuherätykset ei oo mua varten O_o  Joka päivä on tirsat joutunu päiväsellään ottamaan.  Suorastaan kauhulla ootan töitten alkamista, ku pitää vielä nipistää aamusta aikaa ehtiä joka paikkaan. Iltavuoroista palautumista tai yövuoroihin valmistautumista. Millä hitsillä tän paletin saa pyörimään niin et kaikki on siellä missä pitää oikeella kellon lyömällä??? Niinku yksin. Auts. Ei parane murehtia? Kai sitä selviää, kun se on vaan ihan pakko. Kai se sit helpottaa ku kaik lapset on koulussa joskus..eli n. kolmen vuoden päästä. *hajoo aamuihinsa jo nyt* :oO

Ihan ku tän postauksen syvin olemus ois jonkun asteinen vitutus.. ??!? Mut se on vähä harhaa. Meinaan et arki antaa puitteet kuitenki pysyä raameissaan ja tolkuissaan. Toisaalta. Tietyllä tavalla on elo seesteistä ja rauhaisaa ja muksut on mussukoita isommaks osaks aikaa. Raha-asiat vaivaa toisinaan enempi ku toisinaan, mut ku niit ei liiaks mieti, niin ei kuluta kauheesti energiaa murehtimiseen. Kun niille en vaan nyt pysty tekemään enempiä just nyt tällä haavaa. Ja talon asiat kuitenki etenee, vaikka aiheuttaaki välillä ylimäärästä paperin pyöritystä. Kai seki joskus on ohi? Lapset tapaa isäänsä edelleen sen 4vrk per kk, ja seki menee jo aika rutiinilla. Ei tarvi vääntää. Edelleen se on aika vähä mun mielestä, mut jos se isää tyydyttää, ni eihän siinä mitään. Oishan se tilanne ehkä jokseenki erilainen jos edes kotikaupunki ois sama. Tai mistä mä tiiän?  Oon pohtinu tilannetta niinkin et jos Lähi ja Etä oiski toisin päin, et miten se vaikuttas? Ja jouduin kyl osaltani toteemaan, et vaikka ne vapaa viikonloput on ehdottomasti parasta mitä mulla on ihan hetkeen tapahtunu, niin siltikään  en vois lapsistani luopua niin et näkisin niitä vaan sen joka toinen viikonloppu. En vaan pystys. Et kai se vaan pitää olla tyytyväinen tilanteeseen. Ei siinä kauaa mee, ku ensimmäinen jo aikuistuu ja muuttaa himasta pois. Pitää vaan muistaa nauttia näistä hetkistä, kun ne vielä tässä on. On se sellanen rikkaus kaikesta huolimatta. Tietääpähän vanhana tehneensä ja eläneensä.

Olipas tilitystä.. don`t remember bad. Life goes on.

                                        BOYZONE; LOVE YOU ANYWAY

                               Auttasko tää noihin aamun pulmiin ja ehtimisiin???Image Hosted by ImageShack.us