Taas on viikonloppu takana ja arki edessä. Viikonloppuun mahtui niin nälkäpäiväkeräystä, polttareita (taas :oD ) kuin pelkkää makoiluakin. Meinaan tänä aamuna oli selkä niin juntturassa ettei meinannu ylös päästä sängystä ollenkaan. Siinähän se päivä sit meniki..soffalla makoillessa ja tuijotellessa PAKO dvd:t loppuun. En taida uskaltautua juonipaljastuksia kertomaan etten saa keltään kynsilleni ;oD Mut niin se vaan pitää hyppysissään ihan viime metreille saakka, Trust Me!

Polttaritki oli varsin hauska juttu sikäli, et morsian on jo vihillä käynyt. Eli menivät salaa naimisiin alkuvuodesta ja jäi hyvät pileet pitämättä. Nyt sit oli pileet polttarisaunotus  meiningillä ja hauskaa oli vissiin kaikilla. Mä kylläkin häippäsin onneton himaan jo alkuillasta ku oli tääl himas sen sata asiaa oottamassa vaan äitiä. Ja aamusta piti sit sitä nälkäpäivää-lipastakin liikutella, joten syitä piisas. Eipähän ollu rapulaa ;o)

Kelloki on taas vaik mitä eikä väsytä. Mielessä vaan myllertää. Ihan liikaa asiaa yhdelle ihmiselle, mut eipä oo ketään kuulemassakaan mun avautumisia, eli en taida vaivatua ees alottamaan... Sellanen sisäinen tärinä jyllää, ihan räjähdys pisteessä sisukalut tai jtn. Nyt vois auttaa jos menis mettää ja huutas ihan hirveesti, jos ne energia sit sielt sisuksista rauhottus. Että meniski..

Taidan kuitenki keskittyä suolapähkinöihin ja omissa ajatuksissani möyryämiseen. Jos jostain ilmaantus sellanen selkee kuva, mitä on menossa, ni helpottas ihan kauheesti. Toiset päätökset vaan on niin kamalia. Ja sit kun et voi tietää onko lopputulos yhtään sinne päinkään, mitä se vois olla. Ja mikä siinä onki ku joku asia alkaa vaivaamaan, ni se kans vaivaa. Ja sit vaivaa sen jälkeen sen sata muutakin asiaa. Sielunrauhaa, sitä mä nyt kaipaan. Jos jollain on ylimäärästä ni laittakaa tulemaan, Pliiz! :o)