Tässä vaan yrittää ihmetellä jotain tolkkua tähän elämälleen. Asunto asiat ratkee jos on ratketakseen..joskus. Olo on toisaalta hyvinki epätoivonen, toisaalta sit taas hyvinki välinpitämätön. Kävi miten kävi, kummia tässä ei ite asian edistämiseks vaan voi. Tää on nyt jonkun viisaammaan kädessä. Ja siihen on vaan tyydyttävä. Eilen juttelin kaupungin lakimiehen kanssa, ja hän vahvisti tosiasian, että kauppoja ei tosiaan ole pakko tehdä, vaan kunta voi ne olla tekemättä. Ilman syytäkään. Että sen tosiasian kanssa on nyt sit vaan elettävä.

Mutta mitäs muuta. Mummolle suuta. Arki on alkanu rullaamaan taas miehen palattua työmaalle. Aamusta muksut ylös, kerholle kipinkapin ja sit sama rundi toiseen suuntaan puolilta päivin. Ruokaa koneeseen ja taas mennään. Onhan tää aika outoo olla ihan kaksistaan Villahousun kanssa kotona, kun muut on sorviensa ääressä. Villahousukin on äimänä kun ei oo muuta meteliä. Sylissä kyhnää ja koko ajan varmistaa että äippä nyt ei vaan karkaa liian kauaksi.

Kauhia lenssu vaivaa. Ei vaan meinaa ohi mennä. Nokka ei enää valu niagarana, mut kurkku on edelleen vaan kipiä ja korvat ihan sellaset tukkoset. Villahousulla sama vaiva, sillä kylläkin nokka myös muistaa kiitettävän tiuhaan tahtiin suoltaa ulos kunnon vihreetä räkää. Että kiva kiva.

Eilen istuttiin valtuuston kokousta taas pitkän kaavan mukaan. Mutta keskustan kehittäminen viimein nytkähti eteenpäin, kun esisopimukset päätettiin hyväksyä. Myös kaupungintalo sai purkusiunauksensa ja siirron villatehtaalle. Itse en ole jättisuperhyper kokoisen marketin kannalla, minä en sitä olohuoneenani tule käyttämään. En myöskään kylläkään halua palveluja moottoritien varteen, vaan kannatan puhtaasti sitä, että keskusta kehittyisi. Nythän täällä on palvelut aika laajalle levinneinä. Jos tällä uudella kauppakeskuksella saadaan luotua tänne hyvä palvelukeskittymä ja toimiva kävelykeskusta, ilman että kauppakeskus syö kaiken muualta keskustasta, niin hyvähyvä. Jossain ollaan onnistuttu. Aika näyttää mihin tämäkin vielä johtaa.

Viikonloppuna ois sitten taas Lapsimessutkin. Tutustuhan ohjelmaan vaikka Klikkaamalla TÄTÄ ja be there or be somewhere... Siellä lienee taas sutinaa enempi ku laki sallii. Kolme päivää taas pileet kestää ja nyt viikonloppuna siellä on vielä lipulla ylimääränen lisä, eli samaan aikaan samassa talossa samalla lipulla myös lemmikkimessut. Että siellä nähdään joo :o)))

Nyt jos lähtis noutamaan tota jälkikasvua kotia kohti pikku hiljaa. Ulkona on ihana ilma, aurinko paistaa ja pilven hattarat liihottaa. Kohta on vappu ja sit onki jo kesä-.. Ihanaa.Västäräkkejä jo pongailtiinkin!

                                                  Kuu kiurusta kesään

                                                 Puolikuuta Peipposesta                             

                                                 Västäräkistä vähäsen                             

                                               Pääskysestä ei päivääkään!

 

                                       Ella ja Aleksi: Laulu puiston puista