On tääki. Pakko kirjottaa vaikkei korvien välissä ookaa muuta ku suhinaa. Mut niin aina :oD

Vein eilen mukelot viettämään taasen iskä viikonloppua. Kotiuduin kaupan kautta. Viimoset rahat kävin viisaasti sijoittamassa pariin pulloon Papsi Maxia ja pussillisen turkin pippureita. Kiva olla aivan totaalisen pa. Bensa valoki välkytteli muistuttamassa olemassa olostaan. Kotiin asti kuitenkin pääsin.

Illan vietin peittojen alle hautautuneena telkun ääressä. Ja niin, telkku meil ei näy vielkään, mut videoita tuijotellen. Kirjastosta tarttu matkaan katteltavaks Pieni Suklaapuoti ja Pretty Woman. Taattua kamaa :oD Siinä se ilta sit meniki. Aamusta heräsin virkeempänä ku aikoihin ja läksin koiran kanssa kunnon lenkille. Ihana talvinen sää, pakkastakaan ei paljoa ollu, luntaki sopivasti ja fiilis korkeella. Puhelin on rallatellut koko päivän tiiviiseen tahtiin ja se on kumma ku kaik haluaa osansa just sillon, ku ei oo rahaa, ei bensaa eikä varsinaisia fiiliksiäkään mihinkään suuntaan. Kummasti alko löytymään kyytiä ja maksajaa jos baariin lähdetään. Kauhee pohdinta ja säätäminen, ja taidanpas kuitenki tietää mihin tää täst etenee. Jepjep.

Mut hei, vähänks on ihanaa olla ja ihmetellä vaan. On näis omissa vapaissa vaan hyvätki puolensa. Et ihan jees, vaikkei töitä ilmaantunukkaa, this feel`s good :o)))

Image Hosted by ImageShack.us

                   Bee Gees : Night Fever