Jatkasko viel Villahousun kuulumisilla sen verran että The Vaihe on ohi. Taas käydään vessassa ja vaipat on toisinaan jopa kuivia. Kun oli tää The Vaihe kun herra ei suostunu pönttöön tekee mitään. Kaikki vaippaan ja räkänaurut tai pohjattoman suuri suru siihen päälle.

Ryömimällä vedetään viimosta päivää etusuuntaan. Ja kaikki paikat on ihan Must tutkia ja kamat tiputella alas jos vaan käsivarrella riittää mittaa.. Herra myös tietää mitä tarkoittaa EI. Eilen isin kieltäessä, pääs ihan lohduton poru. Yleensä naurskellaan päälle ja jatketaan pilke silmäkulmassa. Tai lähetään pakoon...

Vesirokon takia siirtynyt 8kk neuvolakin oli viime viikolla. Oma tätsy oli lomailemassa ja oli vähä tyhjän kanssa käynti miusta. Isikin oli mukana geimeissä. Ruksi seinään siittä!  Villahousulla oli painoa 7995gr ja pituus 72.1cm, hattu 46,6. Kirjoitti korttiin vain että "kasvu normaalin rajoissa, suhteellinen paino hieman laskenut."

Hoikkanenhan tuo on aina ollu ja nyt kaiken sairastamisen ja liikkumisen kanssa ois ollu outoa jos paino ei siihen ois reagoinu..? Ei se kuitenkaan laskenu oo.

Tissiä tuo vielä saa jonkin verran, mut viime aikoina on kuvioon astunut uudet taidot. Pureminen on niin kivaa herran mielestä, että tähän loppuu pian tääki huvi. Ei mee jakeluun vaikka kuin kieltää ja koulii. Kovapäinen kakara.

Sanoja matkii kovasti. Vilkutuskin on uusi taito. Ruoka maistuu ja unirytmi hakee uuttaa uomaansa. Yöt menee edelleenkin hyvin, siitä olen varsin hyvällä mielellä. Aamut on ruvennu alkamaan aikasemmin.. Kontalleen nousee ja keikuttaa, eteenpäin ei oo vielä menny vahingossakaan. Istumassa pysyy, jos joku laittaa. Ite ei nouse istumaan siis vielä. Mut aika hyvin pysyy sit ku joku vähä auttaa.

Ruokien kanssa ei onneks ole nirso..paitsi et Hippin kaurapuuro meillä ei enää ikään tarjota :oD Yliannos ja se siittä. Saatiin ihan muutama laatikko sitä Hesan lapsimessuilta ja sitä vedettiin sit tosiaan ihan kyllästymiseen asti. Nyt on ihanaa kun puuroa vaihdetaan joka päivä ja kaikkea uutta maistellaan. Villahousu tykkää! Ja sihtikurkku hän EI ole. Eli mikä vaan menee ja missä vaan karkeus luokassa. Sekin on äitin mielestä vaan Bueno!

Joskus tulee unikin kesken syömäpuuhien...

 

 

Image Hosted by ImageShack.us