Kauhea tapaus. Ei voi muuta sanoa! Lasten kanssa on asiaa puitu. Niin kotona, kuin koulussakin. Jokelaan kun on tästä niin lyhyt matka että moni käy siellä koulua tai sieltä koulua täällä. Nuoret tuntuvat tuntevan toisensa vaikka vähän eri paikkaa ollaankin. Lähellä tuo kuitenkin on. Ammuttu rehtori oli meiän paikkakuntalaisia, jonka niin moni tunsi ihan henkilökohtaisestikin. Koskettaa.

Sit taas valtuustoissa pakerretaan budjettia seuraaviksi vuosiksi. Jokohan sinne löytys ne rahat ainakin siihen että saatas terveydenhoitaja määrät vastaamaan Stakesin suosituksia. Meillä ei ainakaan suositukset täyty. Jos vaikka terveydenhoitaja ehtis työnsä tehdessään havainnoimaan niitäkin, joilla ei ihan kaikki ole kotona siellä korvien välissä. Ei tälläistä teurastusta vaan voi käsittää.

Tappajan ajatuksia

Ei voi toivoa muuta kuin voimia kaikille Jokelan koulun oppilaille, ja omaisille, jotka tahtomattaan joutuivat hirveän väkivallan teon kanssa  silmäkkäin ihan tahtomattaan. Suuret halaukset ja lohdutukset haluaisin myös antaa niille omaisille, jotka menettivät läheisimpiään tuona kohtalokkaana päivänä!