Viikonloppu viipahti ohi ihan huomaamattaan tasessa tohinassa...tai siis siltä osin et ny sattuu ja kipiästi.

Lauantaina käytiin muuttamassa broidia. Kävin aamusta hakemassa täältä meiän nurkilta Transitin lainaksi, jotta saatiin sit tulo matkalla meille haettua uus astianpesukone.

Vanhassa kämpässä herra asu kolmannessa kerroksessa, johon johti kuudet suhteellisen pitkät portaat. Niitä sit ravattiin enempi ku laki sallii, ja sen kyllä huomaa. Pohkeet on aivan juntturassa. Ja reidet. Eilen jo teki kipeetä, mut tänään vasta herkkua onki. Hyvä että kävelemään pääsee. Tai istumaan..tai tai..yleensäkkään mitään. Pitäs vissii reenailla noit kinttuja joskus vähä enempiki, ni ei si tekis tollaset rupeemaat näin pahhaa jälkeä. Käsivarret ja hauikset on kans arat, mut ei niin pahat ku toi kinttu puoli.

No joo mutta. Meinas jo naama vihreeks vääntyy, kun päästiin herra X:n uuteen kämppään. Se oli IHANA. Vessa ehkä kaipaa pientä remppaa, mut muuten aivan bueno. Ja kerros oli 12. Et ihan oli huikeet näköalatki. Et nyt taas etitään ihan uudella tarmolla sitä meiän uutta asuntoa. Joo.

No, siellä päästiin sikäli vähällä, et heitettiin vaan kaks kiesiä, kun kaikki tavarat oli muutettu. Mut meni siin kuitenki kummasti koko päivä. Auton täyttö onki yllättävän aikaavievää puuhaa. Sit vietiin viel systeri himppeen ja toiselle broidille kuskattiin pöytää-. Et äkkiä sitä aikaa suttaantuu ajeleluihinki. Päivän eväshetki vetästiin Herttoniemen Subissa. Olipas seki muikeeta, kun huulet oli aivan rohtuneet ja halkeilleet. Piti sit kuitenki vetää kitusiin sellanen patonki, mihin pyysin viel ihan itte viksuna tyttönä Chilimajoneesia väliin. Uskokaa pois, mut se meinaa teki kipeetä. Huulet oli niinko on the fire sit lopun päivää.

Sunnuntaina tuli kävästyä yhellä lastenvaatekirpparilla. Sai kaikille jotain pientä sieltäki ja hinnat oli varsin maltilliset. Esikolle löyty farkut, Neitille lenkkarit, Jannulle kevät takki ja Bart Simpson pusero (herra on kevyt Simpson fani..) ja Villahousulle monta yökkäriä. Jannu jäi vähä niinko paitsioon mut hänel onki sit jotain IHAN muuta.

Meille meinaa muutti tuos 2 Marsua, ja ne on vähä niinkus tuon Jannun kontolla. Se  kun tykkää huolehtia nuista karvasista pikku kavereista. Marsu pojat on kulkeneet nimillä Rambo 1 ja Rambo 2, mut voi olla että tässä joudutaan viel tässä ristiäisiä viettämään. Kyllähän täällä ehdotuksia lens..Oli mm. Vasemman jalan tohveli ja Oikeen jalan tohveli tai Paisti ja Kyljys ja muuta yhtä hehkeetä. Et ehkä me tosiaan sitä nimi asiaa vielä pohditaan, tai sit pysytään vanhoissa ...

Ja nythän sitä voiski keitellä aamuteet ja availla päivän lehden. Ja ruksi seinään. Villahousu nukkuu vielä.

                                          Anssi Kela; Nummela

EDIT: Jaa miks just tuo biisi...no; Mun täytyy kävellä näin mun täytyy kävellä näin... osui ja upposi tähän kintut kipeenä olotilaan :oP