Ulkona on varsinainen myräkkä. Eilisestä onneks jo rauhottunu, mut sataa vaan edelleen, edelleen, edelleen ja edelleen. Eilen oli lasten koululla liikenneturvallisuus iltamat. Ensin sisätiloissa tsekkailua tärkeimmistä turvavälineistä liikenteessä ja sen jälkeen havaintoesityksenä sama. Eli hypättiin bussiin ja kruisattiin pitkin pimeetä ja ah niin sateista pitäjää. Pimeys tuli viel vähä enempi liki kun bussikuski vaihtoi hiekkatiellä pelkät lähivalot päälle ja sit seurattiin vaan tapahtumia. Tuli äkkijarrutus tilanne ja todettiin et olipas hyvä kun kaikilla oli ne turvavyöt. Sit seurailtiin tieliikennettä ja kyllähän se todeksi tuli että ne ilman heijastinta liikkuvat ihmiset ihan oikeasti hukkuvat sinne pimeyteen.

Koululta kotiutuessa oli tuulen nopeus maa alueilla n. 20 metriä sekunnissa ja sen kyllä tunsi luissaan. Villahousu ei meinannut pysyä tolpillaan ulkoilmassa ollenkaan. Ja sadetta piisas oikeen saavista kaatamalla. Oltiin NIIN litimärkiä et huhhuh. En ihan äkkiä muistakkaan niin märkä koskaan olleeni.

Takkaakin siinä vähä polteltiin et ois saatu vähä lämpöä ilmoille, mut eipä se ihan riittänyt kunnolla lämmittämään. Täällä ON kylmä. Ei edes viileä, vaan ihan oikeesti kylmä. Sisätiloissa siis- Vaan siinä meillä onkin dilemma...

Tää aamu alko ihan yhtä jäätävissä meiningeissä. Vettä tuli ku saavista kaatamalla ja vilu iski luihin ja ytimiin het ku peitosta irti päästi. Pers on viel niin auki, et ei ollu varaa ees tankkaamaan mennä, eli hima päivää pukkaa nyt toisensa perään aina vaan. Joten leffoja kehiin ja möllötystä ruudun edessä. Niin se päivä sit on täs edenny. Onpahan viime aikoina tullu kattottua leffojaki enempi ku varmaan viimoseen viiteen vuoteen yhteensä. Eip siin, kivaahan se toisaalta on ollu.

Luottamuspaikkaneuvottelutki alotettiin. Mua lähinnä huvittaa koko touhu. On se sellasten isojen ihmisten hiekkalaatikko meininkiä kaikki tyynni. Jos sä et anna mulle tota, ni mä meen kertoo mun mutsille. Ja näitten ihmisten pitäs taata meille sit jonkinlaiset järjelliset suhteet tulevaisuuteen. Hehheijaaa. No, tenkkapoon jälkeen taas jatketaan. Sen sit näkee mitä tuleman pitää.

Jos vaikka kuoris porkkanoita ja kattelis jonkun leffan...taaaaaaas. Toi Horton tuos viel oottelee kattojaansa. Et jos se ois nyt sen vuoro sit.