Miljuunat kiitokset mainiosta sivupohjasta ja säätöavusta :o))) Uskokaa tai älkää ni sain sen sellaseks ku halusin ja melkeen ihan itte :oDD

Eli säätötoimenpiteitä on tullu suoritettua enempi tai vähempi. Joko hehkutin että sain uuden tietokoneen; HP:n SLIMline ja olo on ku omenalla. Nyt ei enää yhteydet pätki eikä toivottavasti kovalevykään het ala protestoimaan. Ainoo mikä nyt kärsii on yöunet.. Nyt sit kykitään koneella vääntämässä mitä ihmeellisimpiä juttuja n. kello kahden aikaan yöllä :oX Mutta nyt toimii systeemit, ja se on pääasia. En saanu WOB;beja kommunikoimaan keskenään, joten muistitikku säätämisellä yms sain nyt sähköposti osoitteetkin talteen. HUrrrrjaa. Nyt ku viel oppis tuota Vistan Mailia käyttämään kunnolla..oonko vähä tyhmä vai mitä, mut jestas ku meiän yhteiselo ei ihan ota tulta alleen. Pääasia et sähköpostia saa vastaanotettua ja lähettettyä..mut ois kiva saaha noi ulkoasu ja muut perussysteemitki viel toimimaan niinko mä haluun. Vaikee tapaus, joo. Myönnän.

 

Nojoo, viikonloppu oli ja meni. Liian nopsaan. Lauantai juhlittiin Jussin ja Marikan häitä. Saivat toisensa työväen talolla, jossa maistraatti kävi heiät vihkimässä. Sää oli sateinen, mut eiks sade tiennyt rahaa liittoon?? Siitäkin huolimatta juhlat onnistuivat. Morsian oli kaunis, Sulho komia, ruoka oli hyvää ja populaa oli riittävästi. Rakkautta ilmassa, ei sitä muuta tarvittu. Morsian ryöstettiin, puheita pidettiin, poijjaat laulaa luikautti, tanssit tanssittiin, bändi soitti. Ja pääasia, Morsian ehti polkasta ensimmäisenä kakkua leikatessa.

 

 

Samaan aikaan toisaalla otti TAHKO vielä kultaa pesäpallosta. HYVÄ TAHKO!!!!

 

Ja nyt siirtyy pää kohti tyynyä..Villahousukin itkeskelee. Nuhassa on rassu.