Oon tässä taas pohdiskellu. Syntyjä syviä ja etenki syviä. Et mitä hiivattia ihmiset puuhaa perjantai iltasin a) jos niillä ei oo lapsia b) ne ei ota alkoholia c) eikä ne oo töissä???  Kun olo meinas käydä oikeen orvonlaiseksi ja plokistaniassa tuli sit surffailtua. Huomasin, että myös MIEROLAINEN on ollut samojen vesien äärellä. Kertokaa mullekki jos keksitte vastauksen.

Noh, jos huomenna piristäs iltaansa ja painuis baariin. Ois sit muka jotain tekemistäki. Jos ei oo töitä, ni voi juutas et nää viikonloput osaa ollu pitkiä. Toki aina on se takaovi, et voi sit vaik rauhassa nukkua. Vaan ei aina jaksas sitäkää. Ja töllökään ei edelleenkään meil viel näy.  Siihen tarvii sitä miehen logiikkaa ku en tajua nuist antenni jutuista sen yhtään hiton mitään. Aijoo, korjaan...maalaisjärkeä. Miehen logiikkaa ei kuulemma oo olemassakaan.. 

Ois se niit tuttujaki joskus ees maailmassa kiva nähhä. Ja vetää sellaset sopivaksi kattomansa rännit. Tiiä vaikka itte Prinssiinki törmäis samalla...? Toivossahan on vain ja ainoastaan hyvä elää.

             Mamba; Lauantai-ilta