Ja mä tein sen taas. AAAAArgh. Hävitin rustaukset. Pika uusinta...

Villahousulla on nyt kaksi hammasta. Tänään toinen puhkas tiensä ikenestä vapauteen.. Sillä onkin mukava iskeä kiinni, esimerkiksi äiteetä tissiin, jolla saa aikaan kauheen kiljumisen àlà mutsi ja herra nauraa ihan väärällään. Ei kivaa :o/ Eilen äijä veti päiväunta kupoliin kaikki reilut 6 tuntia, siitä het jo hoksas et jotain tapahtuu. No se oli se hammas. Nyt taas illasta vedettiin kunnon kitinäraivaria. Mikään ei rauhottanu, ei edes kantoliina joka on aina ollu se vimppa keino saaha pikku mies hiljaseks. No, syy ei selvinny, liekö lisää hampaita luvassa..?? Kuumaki oli ja hiki virtas erkkinä ku tarpeeks karju. Seki vaan sai huutamaan lisää.Parasta herkkua tänään oli jäiset puolukat. Namnam sanos Villahousu :o)

Ja ryömiminen edistyy. Jos on tarpeeks mielenkiintosta etusuunnassa niin eteenpäinkin mennään. JOs ei ole, niin sit vaan pyöritään hyrränä paikallaan. Kontilleen on kiva kammeta ja itteensä heilutella.

Varpaat on löytyny ja ne vasta namia onkin. Mahtaa maistua mansikalle, kun niin hyvin uppoaa kitusiin.

Unet menee edelleen varsin mukavasti ainakin äipän mukaan. Päiväunia nukutaan 3-4 kertaa ja yö vedetään yhdellä syötöllä-- . Meiän "yösyöttö" on klo; 06-07 aikaan ja sit noustaan kasin tai ysin aikaan petistä vasta. Eli aika yösyöttö joo. Aamupala ennemminki. Kopkopkop, et yöunet jatkuu samalla intensiteetillä.

Noh, tässäpä näitä kuulumisia näin kootusti. Tarvinnee jatkaa kun jotain mieleen juolahtelee :o) Tässäpä herra 7kk :o) Thanks to Eewi for photo :o) :o)

Image Hosted by ImageShack.us