Päivä mennä mollotteli.. Jannu kävi tutustumassa uuteen kouluun ja tyksi siitä kovasti. Parasta oli kun ei näkynyt missään murjottavia naamoja, eli sen on oltava hyvä koulu, tuumas herra. Olihan se muutenkin hiano, mitä nyt toisalta ihan uudelta voi muuta odottaa. Vain tään lukuvuoden ollu vasta käytössä.

Koululta kipitettiin niin maan kiirun vilkkaa autolle se 20 metriä ja kaskas kun oltiin iiihan litimärkiä. Tuli oikeen kunnon ukkosmyräkkä ja taivas repes. Villahousukin nauro ääneen kun oli niin hauska kokemus tuo pikasuihku pihalla. Ei se ilmaa kyllä yhtään tuntunut puhdistavan. Päätä alkoi vähän jomottelemaan siinä kohtaa päivää.

Sit saatiin kaffia Lauran luona ja nähtiin päivän ja varmaan kautta aikojen kovimmat itkupotkuraivarit Micin johdolla. Neiteillä tuli vähän kinaa ja toisinaan se anteeksi pyytäminen on aika vaikeeta. Tuli se sieltä ku vähä potkii..Anteeksi. Maailman vaikein sana. Neitiä se vähän mietitytti. Meni vakavanlaiseksi keskustelu aiheesta kun ei oo koskaan ennen nähnyt muilla moisia kohtauksia. Itse niitä tuo on kyllä harrastellut ihan harrastusmielessä ja toisinaan aika useenkii. Että joo. Hyvää tekee pohtia joskus toisen kautta niitä omiakin tunteenpurkauksia.

Juniori vietti mukavan leiripäivän Sääksissä. Oli kuulemma kivaa vaikkei uimaan päässeetkään. Herran eka alahammas irtosi tuossa pari päivää sitten ja tän päivän isoin uutinen olikin kun Tirpallakin oli hammas irronnut. Nää on näitä elon suuria merkkipylväitä ;o)

Puhelin on laulanut..Villahousu sai kutsun kansikuvapojaksi vauvalehteen ja tokihan se täytyy osallistua :o) Sit sain Radio Novasta puhelun, ja kuulin pääseväni kilpailemaan digi boxista kaverille. Ihan jees, koska lupasin että vien digi boxin tuparilahjaksi, niin tässä se sit tulis ihan vallan hopeetarjottimella, huomen aamuna nähään kuin käy :o) Kääks.

Ja iltapäivästä kirpparireissulla se iski. Pitkästä aikaa. Migreeni. Oksensin ja ökelsin. Ja tietenkin isäntä töissä. Ja mä aivan avuton. Itkin ja oksensin ja anelin et lapset ois hiljaa. Sattu ja kovaa. Oisko tää ukkonen ollu taas asialla pääkopankin oikutteluun. Lopulta oli ihan pakko tuuppasta pahoinvointi lääke rektaaliin ja vetää migreenipilleri kitusiin. Ei sais imettää kun nuita vetelee niin piti ensin yrittää kaikin muin keinoin päästä särystä. Esikoinen otti johdon kämpässä käsiinsä, viihdytti villahousua ja piti muut hiljasina. Ihana armas esikoiseni. Äiti pääs nukkumaan ja nyhkimään jääkylmään makkariin. Ja helpottihan se sit lopulta. Kolmen tunnin tirsat kunnon lääkityksellä höystettynä ja avot. Kipu on poissa. Eikä tarttis ihan het takas tulla. Ikävä ei iske ei.

Ja sieltä kirpparilta tarttu mukaan hylly. Ihanaa kun saan papruni järjestykseen, edes näennäiseen sellaiseen. Alias peliä olen haikaillut ja sellaisenkin löysin hintaan 1,50. Eli oli hyvä reissu, harvoin löytyy "aarteita" :o)

Mutta huomenna retkeilemään, toivotaan hyvää ilmaa. Aurinkoa muttei tuskahellettä kuiteskaan..Saa nähä kuin käy. Toivossa on hyvä elää!