HEDELMÄKAKKU


2 dl sokeria

4 munaa

2 dl kuivattuja hedelmiä

1 tl suolaa

1 dl fariinisokeria

4 rkl sitruunamehua

pähkinöitä

2 pll viskiä


Ota esiin suurehko kulho. Tarkista maistamalla viskin laatu. Kaada mittaan 1 dl viskiä ja juo se. Toista. Laita sähkövatkain päälle. Maista viskiä uudelleen varmistaaksesi, että se on korkealaatuista. Sekoita 1 dl voita laajassa sameahkossa kulhossa, lisää 1 rkl sokeria ja vatkaa taas. Varmista, että viski on vielä hyvää. Kuo uusi jupillinen. Käännä vatkaaja poish päältä. Riko kaksi kanaa ja lishäå kulhoon, shamoin kuihvatut hedelmät. Vatkaa kääntäjä taash päälle.


Jos heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, väännä irti muuvireisselillä. Maishta shitten onko viski vielä herkeälaatuista. Shitten shiivilöi 2 dl suolaa – tai jotain.

EI OO NNII NÖPÖNUKKAA. Tshekkaa viski. Shiivilöi shitruunamehu, lishää yksi ruoka. Lusikka. Shokeria tai jotain. Aivan shama, perkele. Voitele uuni. Kkäännä kakkuvuokaa 220 asteeseen. Älä unoha käännyttää vatkainta poish. Heitä kulho ikkunasta, tshe tshekkaaahh taas vishki.


Mee nukkumaan. Kuka ylipäätään viittii väshätä jotain pershkeleen hhetelmäkakkua?