Voi vileda et voiki ihmisellä olla taas fiilikset katossa. Kauppakirjat käytiin allekirjoittamassa keskiviikkona, ja nyt ootellaan sit et eka kunnanhallitus ne maanantaina vahvistaa ja sen jälkeen paperit menee viel valtuustolle vahvistettaviksi. Lainvoima saahan heinäkuun puolivälissä ja silloin ois tarkotus päästä sit alottamaan remppa. Nyt kaahataan vaan remonttikamaa kasaaan, ni sit pääsee tositoimiin niinkos heti, kun se lainvoima saahaan. Mittoja käytiin ottamassa ja suunnitelmia ois pää täynnä. Kun löytyy joku ekspertti ne vielä sieltä päästä auki kirjoittamaan.

Tänään käytiin Mustan Pörssin tukkumyynti päivillä ja sieltä ois tarkotus hakee sit Festivon kotikylmiö. Ootellaan nyt viel varmuudeks se maanantain päätös et ollaan ees hitusen varmemmalla pohjalla. Tää kauppa-asia kun ei ihan oikoseen oo tässä tähänkään asti edenny. Käydään nyt viel Markantalosta kysymässä tarjous, et tuleeko siellä hinnassa yhtään vastaan.. Isäntä on kans vapaalla tänään, ni hyvää aikaa kiertää rautakauppoja ja ettiä remonttiin tarvittavia vermeitä. Laattoja haetaan ainaki K-raudasta. Sit ois parit sänkyjen haut, saahaan ainaki kahelle kersalle siis uudet sängyt ja parit hyllyt muksujen huoneeseen.

Vappu vietettiin ihan omalla porukalla kotosalla. Kaupungilla käytiin katsastamassa Matti Vanhanen ja Kanki Kaikkonen ja syömässä jädet. Siinähän sitä sit oliki.

Yks kaveri päätti sit vauvan pukata vapun kunniaksi, ja eilen käytiinkin sit ihailemassa ihanaa pikku prinsessaa ja nuuskuttamassa vauvan tuoksua. Toista poksahdusta vielä odotellaan.. ;o)) Ei oo muuten vauva tuoksun voittanutta. On ne vauvat vaan NIIN ihania.

Suru uutinenkin vapun myötä tuli. Kaapo-Kissa oli päättänyt kokeilla lentotaitoaan ja todistettavasti kissalla ei todellakaan ole kuin yksi henki jos putoaa 12. kerroksesta. Halit Bumballe, Koita jaksaa!!!

                                        No Doubt; Just a Girl

 

Image Hosted by ImageShack.us