Kylläpäs elämä on taas niin i-ha-naa. Ulkona sataa lunta! Vähänkö on jo odotettukin, paitsi et ei nuist sohjoista maha kauaks aikaa iloa piisata..

Jannu lähti tänään pikakelauksella Partioleirille. En meinaan muistanut koko leiriä ja aamusta herra sit totes et tänään ois leiri. Olin aika äimänä ja otettin puhelu Mialle; Houston; We got a problem. Asiat selkis ja herra ehti hyvinkin vielä leirille. Jepjep, äiti on dementoitunu. Ei sitä yleensä unohdu jos joku muksuista on edes sen yhden päivän muissa maisemissa. Ja taas on rauha talossa kun poliisi on hetken poissa.

Hauva vauva on sit vaan niin ihku.Pienet itkut se vetäs eilen iltana ovella, mut mahdottoman kivuttomasti se on kotiutunut. Ulkona olikin yllätysmomenttia kerrakseen kun alkoi tosiaan tuo lumisade ja sit vielä Jannua kuskatessa alkoi kirkonkellot yllättäen mäellä raikaamaan. Onnia tärisytti ihan mahdottomasti, mutta kotiin oli hyvä taas palata. Muutenkin ulkona on ääniskaala niin erilainen kuin kasvattajan tykönä, jännää piisaa varmaan vielä hetken aikaa.

Oma petipaikka ei kiinnosta, siellä ei ole hyvä olla. Mutta soffalla, imetystyynyn päällä on mahdottoman hyvä pitää vahtia yllä ja välillä ottaa nokoset. Ja kakkimassa on käyty nyt lasten huoneessa, aina melkeen samassa paikassa. Et se sitä paperille menosta. Opettaahan se vaan pittää!

Ja joo, Onni uskoo paremmin "Eit" ja "tänne" pyynnöt kun meiän Villahousu..Villahousu senkun nauraa ja poistuu paikalta suu korvissa jos jotain pyydät tai komennat. JaVillahousu on nautinnollisesti käynyt Onnin kupilla aterioimassa. Mikäs siinä, pitää varmaan Villahousulle vaihtaa kuun lopussa ruokamerkkiä, kun tulee tuo 1 vee täyteen, no more penturuokaa :oD Ja Onnikin oppi tosi nopsaan et kun Villahousu syö, niin aika likellä kannattaa olla..Aina tippuu jotain hyvää. Ja joo, yks herrrkuista suurin..On meinaan toi äidinmaidon vastike. Onni ihan tärisee innosta kun se löytää Villahousun tuttipullon. Nyt oonki sit antanau välillä lirut maitoa Onnillekkin. Kun meillä on nuita Aventin pieniä pulloja joihin mahtuu melkeen se 2 dl korvike tetra, ja ihan liru jää aina purkkiin..Eipä tarvi enää pois kaataa, eikä jääkaapissa liruja säilöä.. Ja ite asiassa pitäs pikkuhiljaa saaha toi Villahousuki ihan oikeelle maidolle. Vielä ei maha oo kauheesti siitä tykännyt. "Oikeesta" maidosta siis.

Ja Villahousu on aika ymmällään vielä tuosta toisesta vauvasta. Kauheesti tekis mieli sitä kosketella, mut kylläpäs jännittää kovin. Ja kun Onni kulkee ohi, niin se aina pusuttaa Villahousun, ja sekin on Villahoususta mahottoman jännää. Ei tiedä et pitäskö itkeä vaiko nauraa. Toistaseks hymyilee itku kurkusssa :oD Siitä se ainakin on kovasti tyytyväinen, kun nyt isommat häärää koiran kimpussa, niin Villis saa olla rauhassa. Nyt kun tää alkuinto tästä lapsillakin vähä laantus niin sais koiraki enempi rauhaa. Nyt on pakko komentaa penskat välillä ihan muihin hommiin, kun muuten eivät malta niin maan millään pitää näppejään koirasta erossa.

Mutta eikun Ugh, ja HYVÄÄ PYHÄINPÄIVÄÄ kaikille !!!Image Hosted by ImageShack.us