Jos sais taas hetkeksi sanaisen arkkunsa avattua.. On muka niin kiiru ettei oo ehtiny rustaamaan.. Tai e se oo mikään muka, hoppua on kyllä pielly.

Viikonloppu oli melkoisen raskas, mutta ah, niin ihana. Oltiin siis duunissa kaverin kanssa Maailma kylässä festareilla Hesassa. Perjantaina käytiin illalla pykäsemässä teltta pystyyn ja oli seki ikimuistonen reissu.. Oon joku ihme dillemagneetti..oon sitte raflassa tai muuten vaan vaikka lasten kanssa liikenteessä niin aina joku "dille" höökii kimppuun. Yleensä ne on ihan harmittomia jutustelijoita ja määhän tietty juttelen takas vaikka ois minkä asteen dille tai rapajuoppo. Ihmisiä kaikki tyynni. Mut joskus toivos et juttua tulis vääntämään ne ihan "tavis" ihmiset. Mut mulla siis selekesti lukee vissiin otsassa et haluan kuulla kaikki ongelmasi.. no joo, ja asiasta seuraavaan..eli ajeltiin kotia kohti teltan pystytys talkoista niin Vallillan suoralla ajaa bussi ihan auton viereen. Siin ois ollu tilaa mennä ripeesti eteenpäinkii, mut se hissutteli meiän vauhdissa kunnes tajuttiin et siellä ihan vimmatusti huiskuttaa joku mr. Beanin tapanen kuski ja just meille. Levee dillehymy naamalla ja huiskutusta vimmatusti. Se sit joutu risteyksessä ajaa toiseen suuntaan, vilkutteli varmaan viel mennessäänkii...Olipahan tapaus :oD  Naurettiin ittemme kipeiks ja huiskittiin takas.

Lauantai alkoi festareitten kannalta vähän karusti kun vettä tuli ku Esterin perseestä. Popula oli vähä pulassa siellä, mutta mepäs ollaan niin fiksua porukkaa et tajuttiin ottaa saappaat jalkaan. Eli meiän osalta Nou panic ja homma skulas. Porukkaa paljon sateesta huolimatta. Mutta sunnuntaina repes pelihousut..Aurinko paisto pilvettömältä taivaalta ja lämpötila nous. Porukkaa oli sit aivan pimeenä. En tiedä paljon, kun en ole nähnyt mitään tilastoja ko. ajalta. Mutta sitä jengiä oli siis ihan sikana. Kauppa kävi ja leuat sen kanssa. Mättö oli hyvää ja syyä sai pienelle rahalla ja mahottoman paljon. Ehdottomasti ois pitäny olla useemman päivän kekkerit et ois ehtiny maistaa montaa muutaki sorttia. Illan päätteeks teltta ja kamat kasaan ja kotia pääs melkoisen väsynyt mutta onnellinen mamma. Villahousu oli uskollisesti kantoliinassa koko festareitten ajan ja se on kyllä ihan kummallinen kersa, kun kumpanakin päivänä oli hereillä kaikki kolme kertaa ja kahdesti niistä se söi. Kotona illalla se sit kujers ja möyri nakusillaan onnellisena, söi iltasta ja nukku yötki viel ihan normaalisti siihen päälle. Eli nou stress hälläkii. Mutta kokonaisuudessaan oli hyvät menot, ehdottomasti ens vuonna udestaan. Ja ihan sama kummalle puolelle tiskiä, Must go.

Maanantaina tehtiin sit koko ilta politiikkaa, ja tänään parannettiin mielenterveyttä. Huomenna juniori lähtee kevätretkelle ja sit ois tarkotus Jannun kanssa mennä tutustumaan uuteen kouluun. Se siis vaihtaa koulua ensi syksynä kun valitsi A- kieleksi ranskan. Juniorin eskarista ei oo kuulunu vieäkään yhtään mitään :o/ Torstai menee kevätretken merkeissä Orimattilassa. Perjantaina ois leipomusten tekoa ihan urpona, kun lauantaina loppuu koulut ja sisko saa lakkinsa. Lauantaina lakkiaiset pitkästä aikaa (varmaan joku saanu lakin mun tutuista viimeks 10 vuotta sit..tai melkeen ainakii...) ja sit varmaan ihan pikkusen juhlistetaan sitä koulujenkin loppumista.

Kummipoikakin otti ja meni vanhenemaan vuodella, ikää on nyt kaikki 2 vee. Onnea JESSE!!! Kyl mää viel keksin täs jotain kivaa siunkii pään menoks :o) *Pus*

Tänään oli ihana aamu. Ei ollut kiirus mihnään. Herättiinki vasta 11.45 O_o Et melkonen saavutus. Neiti kyseli kasin pintaan et onks viel yö. Ulkona sato ihan erkkinä ja tuumasin vaan et joojoo ja unta kupoliin. Ja sitähän sit piisas..unta. Ku herättiin ni taas oli aurinko korkeella ja paahde sen mukanen. Nyt on vähä sadellukki, mutta ei se yhtään tota ilmaa tunnu helpottaneen tuolla ulkona. Yhtä nihkeen kuumaa.

Ja hei, pisteet mulle. Muistin (ekan kerran ihan ajoissa) hakee kunta-lisää ja sit repäsin vallan ja laitoin kelaanki hakemuksen vetämään kotihoidon tukeen, kun tajusin yhtäkkiä yllättäen et vanhempainvapaallahan ois mahis saaha nuista ala kouluikäsistä ne sisaruskorotuksetki. kattotaan kuin käy. Rahatilanne onki just nyt niin syvältä et ihan ahistaa...Et positiivista ois vaik tulis mitä. Kuhan tulis jotain.

Jotta näin tällä erää. Hauska tappa vanha tuttu. Kävijöitä on ollu ihan uskomattoman paljon laskurin mukaan, hurjaa.. Jättäkää nyt toki niit tassujen jälkiä uteliaalle et kuka täällä on käyny ja mistä oot ties tänne löytäny :o) Joohan Joohan!! Ja tää poistuu hissuksiin takavasuriin.. Liitänpäs alle vielä kuvan. Villahousun nauttii kevätjuhlista kaikilla aisteillaan äiteen rinnuksia vasten :oD

 

Image Hosted by ImageShack.us