Jena haastoi miut ihanaan muzameemiin! Näin se menee:

"Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!"

Tää aiheutti hieman päänvaivaa suorastaan. Piti oikeen fundeeraa muutama hetki. Musiikin suhteen luen itseni ryhmään suurkuluttajat. Kaikenlainen populääripaska uppoaa ihan loistavasti ja sen rinnalla ei kovin moni muukaan kuuntelematta jää. Jos oisin ihan ensi viilisten mukaan laittanu listaa tulemaan, niin se ois saattanu olla aika ero-angsti painotteinen Gloria Geynor I will survive systeemi. Mut jos tää listaus nyt vastais oikeesti sitä parasta antia ilman tätä muuta hässäkkää. Tää lista elää aika rankasti koko ajan, mut tässä muutamia otoksia, jotka on mielessä soinu jo pidempään. Ja mulle musiikissa on The Point juurikin tunne. Asia joka kolahtaa. Sanat voi olla jotain ihan muuta, mikä siinä iskee tai toisin päin. Yks ainoo lause voi olla se mikä tekee biisistä suorastaan sietämättömän hyvän. Tai toiste päin. Eli sama biisi voi kahden eri esittäjän esittämänä vaihtaa fiiliksen aivan äärilaidasta toiseen. Yks tällänen on esimerkiksi Leevin Unelmia ja toimistohommia. Ei iske. Mut sit kun veivaajaks tulee Happoradio ja vähä raskaampi poljento ni johan soi hallelujaat. Mut tässäpä tulee; ollos hövelit ystävät armaat.

ja tässäpä vielä ne haastetut. TASKULAMPPU; PIUKU; MARS MARS; ANURADHA ja ÄITI. Mielenkiinnolla jään oottamaan teiän postauksia aiheesta :o)))

1) Duffy - Warwick Avenue

 

2) Happoradio; Unelmia ja toimistohommia

 

3) Jonna Tervomaa; Rakkauden haudalla

 

4) Bon Jovi; It`s my life

 

 

5) Lauri Tähkä ja Elonkerjuu; Pauhaava sydän


ja kerta kiellon päälle, ku tääki on niinku HYVÄ. Fool`s Garden; Lemon tree;