Tää blogi meinaa.. Pääsinpäs sentään viimein kirjautumaan sisälle asti. Ihme häiriöitä taas.

Mut viikonloppu oli ja meni. Lauantai meni enempi ja vähempi muissa maailmoissa. Nukuin miltei koko päivän ku oli taas sellanen metrinen sarvi ottassa ku harmitti sit niinko oikeen isolla V:llä-. Ilta onneks oli vallan bueno! Kävin eka Lauralla glögillä ja ihmettelemässä makrobiokselle tilausta ja sieltä sinkoilin sit Maricalle tyttöjen iltaa istuksimaan. Olin varsin hurjana ja join jopa yhen sidukan. Mukava oli iltaa istua mukavassa seurassa, mut ihana oli kotiinki tulla ja könytä peiton alle jatkamaan unia :oD

Sunnuntaina aamusta alkoki sit sellanen raivo päällä -siivous meininki. Kämppä oli just sen näkönen et viikko taas mentiin eikä kotona oo juuri muuta jaksettu ku olla ja öllöttää. Mä inhoon siivoomista, mut viel enempi mä inhoon sitä kun kaikki on levällään. Se ahistaa, puristaa rintaa ja saa melkein hengen salpautumaan. Se lamauttaa niin että alottaminenki on sit niin hemmetin vaikeeta olevinaan. Sit ku saa kunnon höökän päälle, ni puhastaki tulee, mut kai se sit vaan tarvii sen kunnon adrenaliini purkauksen. Mut joo, sain siivottua.

Sit tuliki jo hoppu Riksuun Pentu-kurssille. Kurssi oli tällänen Koiran kieli- kurssi ja kouluttajana oli Tiina Väisänen. Ajelin navigaattorin ohjauksella motaria, ja siellä oli sellanen sumu et jösses. 60km/h mittarissa ja matka suju melkosen hitaasti. Ja se navi viel ohjas mut ihan hakoteille. Löysin itteni jonkun A-klinikan pihasta.Ja lopulta totesin et ku oisin ajanu mutu-tuntumalla ilman navia, niin oisin ollu varmaan puol tuntia aiemmin perilläki.. Mutta olipas oikein antoisa luento. Hirveesti juttuja joita ei ees oo osannu ajatella. Tiinalla oli selkeesti homma hallussa ja kolme tuntia meni kutakuinki siivillä. Oli oikeen hyvä meili että tuli lähdettyä. Ainoa miinus oli, kun koulutustilassa säris loisteputkivalo..sain meinaa siitä lopulta oikeen kunnon migreenin aikaseks. Ja kotimatkalla alko bensavaloki vilkuttelee jo ihan viimosiaan, ja avot; ei tietenkään ees lompakkoa matkassa. Kotia onneks selvisin. Se on huomenna ajeltava ihan ekana bensikselle jos meinaa et auto viel liikkuu. Noh, kotona vaan sit migreenilääkkeet kitusiin ja pahoinvointilääkkeet rektaaliin. Jo alko olo siitä parantua. Sain puol tuntia nukuttuaki, kun Jannu hoiteli Villahousua sen aikaa. Isäntä oli pelailemassa pokeria-. Sit oliki olo ku uudestisyntyneellä. Iltapalaks paisteltiin lettuja ja lasten mielestä olin vaihteeks maailman paras äiti. Ihania :o))

NOh, nyt meinasin sit ripeenä painella vaihteeks petiä kohti. Villahousun vatsa on ihan kuralla ollu nyt jonkun aikaa, ja totesinki tässä tänää et jos on isoon veljeensä tullu, ni se ei johdukkaan mistään syödystä tai juodusta, vaan korvatulehduksesta. Jos aamusta soittelis aikaa omalle lääkärille ja kävis vähä kurkkimassa tilannetta. Ja Jannu sai hammaslääkäristä lapun et "Ei hoidon tarvetta", mut seuraavana päivänä jo tuli uus lappu kotiin et kutsu hammaslääkäriin mihin tahansa hoitolaan. Mut ei syytä.. Et jos alottas aamun sit puhelimen jatkeena aikoja varaillessa..