Ainaki sään ja lämpötilan puolesta.. Miusta ulkona alkaa jo olla muutenkin ihan syksyn haju. Joku joskus kysy et miten niin syksy haisee. Tai tuoksuu. Miust sen vaan haistaa nenällään..ihan niinku keväällä kevään tuoksu tai alkava kesä, kaikilla on omat ihanat tuoksunsa. Ei sitä osaa sen enempiä sanoa et mille se tuoksuu, sen vaan tietää haistamalla.

Ulkona tulee vettä ku esterin peräpuolesta. Villahousu nukkuu päikkäreitä ja pojat laulaa kuorossa SingStaria kammarissaan. Kävi äitiki parit rollarit siel äskö vetäsee ( Paint it Black) ja jotain Scorpionsin Wind Of Changea..Aika vaikeeta hei O_o Nyt kuuluu ku pojat vetää TÄYSII Pitkää kuumaa kesää ja Doorista :o) Aika kivoja nuo mikrofoni pelit, kummasti saa ujommatkin tarttumaan mikkiin ja hoilottamaan ihan sydämensä kyllyydestä.

Melkein arki alkoi..Isäntä palas tiiviin mökkikesän päätteeks töihin, eikä lasten koulun, eskarin ja kerhon alotukseenkaan ole enää ku hetki. Hei huomenna on jo elokuu :oS Kääk.

Viikonloppu meni mukavissa merkeissä. Lauantaina Maina Tätsy käväs pitkästä aikaa kyläilemässä. Vei meiät vallan ulos syömäänkii vaikka niin vannoin viikko sit et tän köörin hampurilaiset on tältä kesää nyt syöty. Niin kävi kalossit Rollssia kohti ja hampurilaista läks pikaseen ääntä kohti.

Sunnuntaina käytiin Riihimäessä kattelemassa hepojen este-kisoja. Iisa oli Nennan kanssa siellä hyppäämässä ja ihan mukavasti tais pärjätäkkin. Olin ekaa kertaa moisilla kinkereillä, ja paljonpas siel oli uutta ja ihmeellistä. Aika moni diskattiin miusta, et tiukkaa on sääntöjen kanssa. Miusta. Ja parit hevosen selästä alas hyppäämisetkin nähtiin, hui. En oo ite koskaan pudonnu mut se EI voi tuntuu kauheen kivalta. .??

Isäukkoki täytti perjantaina vuosia. Ihan nolottaa kun ei päästy ees käymään. Seliseliä, mut en siis oikeesti tiiä et miss on Suursuon sairaala. Se on meinaa siirretty nyt sinne pitkäaikais potilaaks ja en oo vaan saanu aikaseks viel selvitettyä et mistä moinen laitos Hesasta löytyy.. Että Onnea Iskä!! Parempi myöhään ku ei millonkaan..ihan varmasti kruistaaan viel käymään pikapuoliin!

Eilinen menikin sitten 90 vuotis juhlissa, meinaan tän armaan kotikaupungin 90 v juhlissa. Tarjolla oli namnam Lohisoppaa, kakkukahvit ja sielun ruokaa eli katteltavaa ja kuunneltavaa. Vettä ei ihan pahasti niskaan heittäny, mutta synkkää oli. Ihmeen monta tuhatta päätä siel kuitenki sitkutteli ihan loppuun saakka. Omalta osalta nuo kinkerit alko valtuuston kokouksella, jossa nuijittiin vain yksi päätös pöytään. Aika hyvä tunti liksa tuli tuolle päätökselle O_o No joo, jatkossa siis kaupungin synttäreitä vietetään joka vuosi. Aina 30.7 on pileet ja ainakin kaupungin laitoksiin pääsee tuolloin maksutta sisään. (museot, uimala jne..) Et ihan jees.

Tänään on tosiaan tasasen harmaa päivä. Vettä tulee. Ihana olla himassa ja vaan olla. Pyykin pesua ja sellasta, mut ilman mitään sen kummempia paineita. Illalla saahaan taas ihan parasta einettä naamariin. Meinaan luomu Vadelma lasti Pieksamäeltä saapuu. Kuola valuu jo nyt :oD

Mutta näihin tunnelmiin päättää päivänsä, tai jos vaan viestinsä: Jääkarhu pentueineen