Olipahan taas päivä. Aattelin etten jaksa ees rustata, mut eipäs oo ees Nukkumatin helma vilahtanu nurkilla kun aina vaan kukuttaa enempi. Joku valvomis vaihe vaivaa tosiaan meikäläistä. Sit parin tai muutaman tunnin unilla taas silmät lautasantennin kokosina aamusta ja selvitystä et mitään en oo ottanu. Joku vois luulla et on lääkitys vähä poskellaan tai jotain? Äippä on vetäny muutaki rekee...vaik ihan vaan plokistaniassa seikkailin...seliseli.

Mut siis se päivä joo. Arki on alkanu ja se ON ihanaa. Selkeesti rauhallisempaa meno ja meininki, ku mukamas joku roti näissä päivissä piilee. Vaik unet onki vähäsiä, ni silti sitä vaan jollain ilveellä jaksaa ja saa nää päivät ehtoonkii puolelle. No, ruokaa tuos tänään laittelin. Uskokaa huviksenne, mut meil oli perunoita pöydässä. Oikeesti. En ees muista millon olllaan vedetty ihan vaan tavallisia keitettyjä pottuja ja kastiketta. Aina on pastaa, riisiä, muussia tai uunipottuja..tai jotain. Lapsetki kysy et mitä me juhlitaan. Miten niin guormet-kokki äippä? :oD

Noo, mää hämmennän sitä sossia tuol keittiössä ja kuuntelen kuinka Onnipoika inisee. (juu, se on se koira joka pyörii aina jaloissa :oD ) Enkä tajua et mitä se inisee. Aikani sitä kuunneltuani tajusin et joku on nyt pielessä. Koira hiippailee seiniä pitkin kun sitä niin hävettää. Nojoo, syykin selvis ku tajusin vilkasta koiraa tarkemmin. Herra Viides Villahousu oli sit vissiin sitä mieltä et Onnilla on vähä kuivat jutut ja oli päättäny sit rasvata sen ja oikeen hualella. Purkillinen sellasta oikeen paksua Doven käsirasvaa kuonon päästä hännän tyveen..ja sitä oli sit pyöritelty. No, ei muuta ku pesulle. Eihän se meinannu pesemälläkään siit oikeen kyl lähtee, mut osa ees. Ja eipä kai tollanen teho rasvaus kerran vuodessa oo kovin pahasta, noin viel niinku ulkoisesti nautittuna..Eihän? Noo, koira oli puhdistuksen jälkeen ees jotenkuten tyytyväinen. Esikoinen tuli koulusta ja sylitteli koiraa. Olipa kuulemma mahdottoman hyvän tuoksuinen. Se koira. Että ihanko ootte parfyymia pistelleet kyseli. Jepjep, sitäpä sitä. Ja huomenna EI oteta uusiks.

No, sit hengailtiin alkuilta kokoontumassa "Täydellisten Naisten" seurassa. Villahousu oli mukana. VIRHE. Siis ISO virhe. Lapsia ei saa koskaan ottaa mukaan vaikka olis mikä. Täydelliset naiset ei tykkää vaikka ovat mukamas niin suvaitsevaisevia ja ystävällisiä ja tykkäävät lapsista enempi ku kukaan. Olin vissiin aika perse mutsi kun sellasen tempun tein et tuo nuorimmainen oli mukana. Yks ihan suoraan sano et pitäsköhä teiän nyt lähtee täält. Poika luki auto kirjaa ja söi rusinoita, eli tosi paljon häiriöks oli. Mukamas. "Kyllä ny aina jonkun saa lapsia kattomaan vaikka pariks tunniks." No helvetti ku ei saa. Mut eihän ne siitä tiiä mittään ku ovat niin hienoja ja täydellisiä. Purin hammasta ja jäätiin aloillemme. Kotiin lähtiessä poika kaatu eteisessä ja yks hemmetin minkkiturkki bitch astu sellasella piikkikorkosella korkkarilla mun pikkuiseni käden päälle. Ja kyllä, huuto tuli. Niin pojalta ku mrs. täydelliseltä. Rouva täydellinen kysy et helvettiäkö sä sen siellä lattialla annat ryömiä ja jatko askeltamistaan. Eikä sanaakaan et ois ees anteeks pyytäny. Poikapolon nostin syliin itkemään. Vihasena ku ampiainen. Karhuemo sisuksissa heräs henkiin niinku hetkessä. Mun pikkuista ei samperi vie tallota jalkoihin. Ja tää meiän ihana 2v prinssi osas huutaa naikkosen perään -Anteeksi. Ihan ku se ois ees ollu sen syy et sattu just väärässä kohtaa menettämään tasapainonsa ja kaatumaan. Äitillä meinas tulla itku. Paikka ja tapahtuma, johon ei tarvii enään ikinä mennä. Edes äitin yksinään. Niin pisti vihaks tollaset. Aaargh. Yks rouvista sentäs sano ulkona, et miksei nää aikuiset osaa ees eteensä kattoa. Huomas kai et itkua pidäteltiin pojan kanssa kumpanenkin.

Kotihin päästiin ja pojankin sain laakista nukkumaan. Oli vissiin raskas reissu silläki. Kaikkeen sitä ihminen vähäiset bansansa tuhlaa.

Mut hei, asiasta seinään; VILLAHOUSU ON VAIPATON!!! Meillä ollaan jo isoja. Nyt ollaan yötki oltu ilman, ja hyvältä vaikuttaa. Jospas niistä päästäs nyt vihdoin ja viimein kokonaan eroon! :o) Tais se vauva vaihe loppua nyt ihan tykkänään.. Mulla on jo iso poika :o)))

                     Käsityöläiset; Jestas kun on kivaa