Joulu on lusittu ja pukki kammennu luineen saunan taakke ens vuotta oottamaan. Joulu oli mukava. Piti oikeen jäähä kelailemaan kaikkia tähän astisia jouluja ja totesin vaan et harva joulu on parkkeerannu tuonne aivosopukoihin.. Muistikuvat on aika monenkirjavia, ja tosiaanki harvoja. Mut nyt oli kyl tosi kiva fiilis. Sopivan lepposa, ei tarvinnu pingottaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ja seura oli parasta A-ryhmää.

Kotona oltiin siis lasten kanssa. Sisko pyyhkäs meille joulun viettoon myöskin, ja oliki sit oikeen pitkän kaavan mukaan. Ja kivaa oliki !! Eka meinas ahistus jo iskeä kun joulu pukkas niskaan puoliväkisten ja kaikki asiat oli ihan vaiheessa. Rahaa oli hurjat 6e tilillä ja sillä ei paljoa päässy joulua laittamaan. No, mää sit kävin vähä töitä-öitä tekemässä, kun oli lasten silmällä pitäjä paikalla ja jouluki saatiin pienellä paineella tupahan. Kuusi oli aito ja oikea, lapset koristeli Siskon suosiollisella avustuksella. Jouluruuat oli pitkältikin Saarioisten äitien valmistamia, mutta eipä se tahtia häirinny. Kauppaan päästiin aaton aattona (saatto muuten olla muutama muukin samaan aikaan liikenteessä.. ei oltu ainoot viime tippalaiset O_o) mut sekään ei kauheesti ahistanu ku siinä kohtaa oli 4 vuorokauden unisaldo vajaassa 8 tunnissa ja sellanen kevyesti zombie-fiilis. Mää lykkäsin vaan koomassa kärryjä ja Sisar ei niin hento eikä valkoinen potki persiille et mitä oltiinkaan hakemassa. Jouluostokset mahdollisti Ylen HYVÄ JOULUMIELI lahjakortti, kiitos siitä ihan kaikille keräykseen osallistuneille osaltani. Meillä ainakin tuli tässä vaiheessa vuotta varsin tarpeeseen-. Ei ois meiän pöydäs ollukkaa ihmeitä jos ei ois moista korttia ollu. Kinkku tuli Ilmajoelta Makkaramestareilta, sellanen kevyehkö kinkku tällä kertaa, ei painanu ees 10 kg:ta. Senki makso miun mamma, että kiitosta vaan äipälle siittä. Eipä ollu heinäkuussa kinkkua tilatessa hajuakaan siitä, että missä olosuhteissa sekin Putte parka kitusiin menee ja millä kokoonpanolla... 

Aattona meille sit pyyhkäs velipoijjaat Mutsin keralla. Ja täytyy sanoa et tuli etittyä mm. taksin numero jo valmiiksi likelle.. Mut ei sitä tarvittu. Mude oli ihan selvinpäin. En ois uskonu ellen itte ois nähny. Pahinta pelkäsin ja siihen varauduin. Saunassa käytiin aattona, ja sit syötiin hyvin. Ilta vaa oltiin ja öllöteltiin.

Lahjoja tuli varsin inhimmilliset määrät. Kerranki-. Esikoinen sai haaveilemansa RockBand pelin soittimineen xBoxille, Jannun lemppari oli Simpson setti, joka piti sisällään lakanat, cd-boxeja, Homer-boxerit. Myös maalattavat Warhammer tyypit maaleineen uppos hyvin. Juniorin ylitse muiden paketit oli mp3-soitin ja kummitädin värkkäämät pääkallo tumput ja uus pipa. Neitin mielestä kaikki paketit oli ihania, eniten on veivattu varmaan nukenvaunuilla menemään, Hello Kitty lakanat on sängyssä oottamassa nukkujaa ja kaulakorujakin on tullut kuin tehtaasta konsanaan ja piirustelut on taas käynnissä urakka luonteisesti. Ja Villahousun favoritteja ei kukaan varmaan osaa ees arpoo. Yllättäen ekasta paketista paljastui Make -rekka (Autot-elokuvasta) ja Herra oli sitä mieltä ettei muita tarvi sit avatakkaan. No siskon suosiollisella avustuksella aukes sit pari lisä pakettiaki, ja kun Martti hinaaja (suprise..Autot-elokuvasta) paljastui papereista niin muuta ei sit enää tarvittukkaan. Semmonen jonka päällä istutaan ja potkutetaan menemään. Kaikenmaailman ääni juttujan kanssa. (rallatukset kylläkin hiljeni jo heti aaton jälkeen, eikä oo jaksanu viel uusia pattereita vaihtaa.. :oP ) Sillä on nyt sit kruisattu menemään etu ja takasuuntaan, ilmalennon kanssa ja ilman. Eli varsin oli mieluisat lahjat! Allekirjoittanut sai rasiallisen suklaata ja Sisko sai yllättäen Täydelliset Naiset lautapelin ja Sinkkuelämää DVD:n.

Joulusta selvittiin, ja lapset läksivät isälleen-, me maattiin siskon kanssa soffalla tuijottamassa videoita ja syömässä herkkuja. Tulipahan sitä töllöä sit tosiaan tuijotettuaki. On meinaa kattottu täs vissiin kuukauden sisään DVD boxi poikineen. Sisko usutti, kun meillä ei töllöä näy vieläkään. On vähä pieni paitsio kaikista kivoista tölsysarjoista siis. Ni vedin sit tuijottaen 4 kautta Täydellisiä Naisia melkeen putkeen. Ihan muutama levyllinen kamaa joo. Sit katteltiin Mamma Mia (hohhoijaa..ei ihan mun fave..) Sinkkuelämää lefa, ja olikohan viel jotain muutaki.. Mut siis. Luit oikein. Töllön eessä on asuttu.

Uus vuos vietettinki sit ihan omalla porukalla. Eli mä ja muksut. Paitsi et Juniori jäi iskä viikonlopulta isälleen. Tulee kotiin kai joskus..ehkä huomenna? Mut siis yllättäen ei paljoa poksuteltu raketteja. Jannu käytti omat rahansa joihinkin pommeihin ja niitä se poksutteli ja me katteltiin ikkunasta sitä sit. Naapurit oli kans ihan mukavasti satsanneet nuihin valosaasteisiin, et niitä oli hyvä kattella. Käytiin me yhessä raketti näytöksessä klo: 18.00 ja komia se oliki. Mut olipas vaan niin hiiskatin kylymä, ettei siel malttanu kauaa seisoskella kattelemassa. Syötiin yllättäen perinteisesti nakkeja, lihapullia ja pottusalaattia. Heti kahentoista jälkeen mentiin jo nukkumaanki. On taas ollu nää nukkumiset niin luvattoman huonolla tolalla, et ei paha ollenkaan päästä ees mukamas ajoissa petiin.

No, uus vuos alotettiinki sit kevennetyllä ruokavaliolla. Omaa ruhoa pitäs saaha pienenemään ainaki sen 15 kg ja meinas ihan silmät tipahtaa päästä ku Jannu loikkas vaakalle. Et kyl se ihan on koko perheen ruokaremontti tän vuoden aiheena. Ihan saa kattoo peiliin, et missä syy. Eikä oo muuten keposimmasta päästä tuo meiän Merirosvo-Prinsessakaan..

Mut joulun ja uuden vuoden väliin mahtu hyviäki uutisia. Kela päätti muistaa minuu asumistuella, ja laskujaki pääs maksamaan sit viimein pois. Tää oli jotenki pitkääki pitkempi kuukaus ilman rahaa. Jos nyt taas mukamas helpottas hivenen. Autoa en suostu ihan äkkiä korjaamaan, saa sit olla vaik seisonnassa jos päättää lopettaa yhteistyön. Se pirulainen imas meiän joulun NIIIIN kuiviin. Tein myös päätöksiä. Aion hakeutua opintojen pariin syksystä jos flaksi käy. Onpahan lasten hoidot etc turvattu, kun ei tarvi pähkäillä kolmivuorotyön kanssa. Sit ku viimein pääsen taas töihin töihin, niin Villahousuki kolkuttelee jo koulun ovia. Ei siihen niin pitkää aikaa enää oo. Hitto vie. Aika menee hurjaa kyytiä.

Mut tästä se on taas hyvä alotella uus vuos. Jos tää ois se vuos ku koittas olla vähä itsekäski, ja tehä asioita just niinku ite tahtoo. Huonompi tää ei ainakaan voi olla ku edellinen. Aika paljo pitäs tapahtua. Et eiköhän tästä oo ihan hyvä ponkasta uuteen vuoteen 2009.

                                Abba; The winner takes it all

Leffailtaa, Väinön ja kaverin tiivis katsekontakti ja muita kuveja :oP (Hihkukaa, jos nää asettuu ihan hullusti..!!)

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us