Meinaa taas olla muka niin hoppua ettei kirjottamaan ehdi. Koulut alkoi tosiaankin ja Neitin kerho. Täys täpinäähän nuo ovat olleet. Viel on kaikki niin kivaa. Eskarin alkua edelleen ootellaan.

Eilen oltiinkin Esikoisen kummisedän vauvan ristiäisissä. Neitokaisen nimeksi tuli Aada. Ja yllätysmomenttina ristiäiset jatkuikin hääseremonioilla. Eli häitäkin päästiin sit juhlimaan ihan exTempore :o)

Tapahtumia ja järjestelyitä on taas piisannu. Vime viikolla järjestettiin mielenterveysseuran merkeissä leikkipuistossa lasten päivä. Olikin varsin onnistunut tapahtuma. Lapsille oli tarjolla leikittäjiä, ongintaa, ilmapalloja, saippuakuplien puhallusta ja pillimehua ja pullaa. Eli kaikkea sitä mikä on vaan ja ainoastaan kivaa :o) :o) Ja vanhempien ilona oli se että tilaisuus oli täysin maksuton. Mukava päivä ja sääkin suosi!

Sit oli kaupungin Sun Dance Day. Siellä oli tähtenä lavalla PMMP. Paljon muitakin bändejä oli toki, mutta tuo oli se nimekkäin.- Neiti oli aivan täpinöissään ja vähän sekasin et mikä juttu tää oikeen onkaan, kun samat jannut on siel CD soittimessa laulaa niit samoja lauluja ja laulutkin melkeen osas tuo jo ulkoa. Pojat jäikin kotiin, kun niitä ei PMMP:t innostanu yhtään. Mutta Neiti tykkäs.

Ja sit ehittiin juhlistamaan BabyShower hengessä Riinan vauvaa ja Riinaa tietenkin. Kiva oli käydä sielläkin jutustelemassa ja syömässä :o) Johan se vauski sielt kohta syntyykin, iiks. Äkkiä se raskausaika on mennytkin, kun ei omasta ole kyse :oD

Ens viikolla pitäs liikahtaa Poriin seminaariin kahdeksi päiväksi, ja lastenhoidot saa aikaan harmaita hiuksia. Saaps nähä kuin menee. Voip käydä niin et villahousu lähtee mukaan O_o Isommat onkin koulussa ja pienemmät pääsee kyl tarvittaessa päiväkotiin. Paitsi Villahousu kun se on alle 10kk. Kun tuo kaupunki sen kokous ja seminaari hoidon armollisesti järjestää. Mutta joo, voi ahistus vaan .. Mut tää on niin tätä, säätämistä. Aina. :o)