En ookkaan taas aikoihin töllön ääreen eksyny..Koukkuun johtavia ohjelmia on ollut siis aika vähän. Vaan tänäänpäs alkoi jotain, mikä taas ainakin näin sunnuntai-iltaisin saattaa minut tuonne soffan nurkkaan jumittaa, meinaan Amazing Race. Tällä kertaa kisaa miljoonasta dollarista käyvät 4 henkiset perheet. Osassa joukkueita oli aika pieniäkin lapsia mukana, eli mielenkiinnolla jään kattelemaan et kuin käy. Kestääkö lapset menossa mukana ja kuka jaksaa ravata maapalloa ristiin rastiin nopeiten.

Meikäläisen matkustushaaveet senku pienenevät pienenemistään. Jossain vaiheessa ihan mahottomasti kaipailin aurinkoon. Joku Thaimaa veti puoleensa ihan hirveesti. Nii että veti.. Nyt jos ois oikeesti pätäkkää ni voishan sitä tosiaan lähtee, mut eipä oo. Eikä ite asiassa ees kauheesti hotsita. Matkamessuilla tuli käytyä. Oliko huonot sisäänheittäjät, vai mikä, mut mikään ei nyt ihan täpöllä iskeny tajuntaan. Kotimaan kohteet jopa kiinnosti enempi ku ulkomaat. Ja ainaki kotimaisilla oli parhaimmat maistiaiset ;oD Oikeesti ainoo kättä pidempi mikä jäi käteen oli Viking Linen risteily tarjous. Jos sit vaik Ruotsis lähtis jossain kohtaa kevättä poikkeemaan. Että näin tällä erää.

Nää säät ahistaa syrän alaa aika urakalla. Ulkona on niin pimeetä/kosteeta/ankeeta, ettei paljo pihalle huvita mennä. Jos ei kunnon talvea kerran suoda ni tulis ees vähä aurinkoisempia päiviä, mut ei enää tätä tasasen pimeetä sadetta. Onneks koht pitenee päivät, ja toivottavasti sen myötä valo lisääntyy. Jos jaksas taas vähä paremmin. Mä oon jotenki menettäny jo toivoni että tässä enää mitää kunnon talvee saahaan. Tai sit tulee niin helevatun kylmä ettei taaas huvita tästä mökistään poistuu. Et niin tai näin, koskaan ei oo hyvä. Paitsi kesällä. Ku aurinko paistaa, mut ei oo liian kuuma ;oDDD

                                         Valvomo; Mikä kesä