Tää on niin tätä. Taas.

LOMA? Mitä se on.. arkeen verrattuna ei mitään muuta ku hymynaamalla herättyjä aamuja (sen ku näkis ;oX) Mut sitä jopa herää aikaseen kun ei oo pakko. Ja yleensä fiilis on kyllä asteikolla yhestä kymmeneen ihan miltei 8½. Lapset tappelee ihan niinko ennenkin, paitsi arkena se kouluaika tietty vie osansa.. Sillä aikaa ehtii nahistella nuorimmaiset keskenään. Ruuanlaittoa, pukemista, lähtemistä, säntäämistä, imetystä, pissatusta, vaippa pyykkiä, lyhyitä unia, miestä näkee pitkillä suorilla, kun se uppoutuu töihin. Loma, arki, loma, eiku... Tätähän tää on. Paitsi et lapset on kotona, ruokaa laitetaan useemmin ja enempi. Miestä ei näy lomasta huolimatta ku sil on loma O_o Hei khamoon.-.

Episodi. Mies lähtee mökille Neitin kanssa. Ja totta tosiaan on todettava että talo hiljenee. Mies ei karju eikä Neiti vaadi. Ihanaa, melkeen jopa rauhallista. Kaksi päivää siivotaan hullun raivolla. Pestään pyykkiä ja tehdään ruokaa. Villahousua itkettää ja ahistaa. Mikä, se jää arvoitukseksi. Kolmantena päivänä kitinä yltyy, itkuksi jo vääntyy. Ei herra viihdy lattialla, ei sängyllä, ei sylissä, ei liinassa. Vääntää vaan. Kunnes syy löytyy. VESIROKKO. Kuume nousee, ja herra kiemurtaa. Kunnes alkaa oksentaminen. Pisteenä I:in päälle vessasta katkeaa vesi. Tai siis sitä tulee kyllä, mutta väärästä kohtaa putkea. Lauantai kyseessä, ja vastaus huoltoyhtiöstä on että älkää käyttäkö, yritetään maanantaina korjata. Pärjäätte kyllä ilmankin. Tulis saatana itte kokeilee ilman vettä tän köörin kanssa muutamaks päiväks.Sapetus aste kohoaa.

Päivän piristys käy kun Kielo hilpasoo lasten kanssa kylään. Syyään ja shopataan ruokakaupassa. Massu on täys ja henkinen akku ladattu. Ei oo enää niin pissiä pää täys. Hetkeks ainaki helpottaa...

Tällä aikaa Juniori menee nukkumaan päiväunia. Vetää unta kupoliin 4 tuntia putkeen. Herää ja on itkuinen. Syykin selviää..Vesirokko jyllää. Päätä särkee ja kutittaa. Tätä se sitten on.

Neiti soittaa mökiltä itkussa, äitiä on ikävä. Puhe oli että pääsee kyytiläisenä kotiin tänään. Ei päässyt. Mummi oli sanonut ettei äiti halua Neitiä kotiin. Voi ahistus, mitä sammakoita suustaan päästelee. Itkustaa jo äitikin. Pitäskö ajaa hakemaan? Vesirokkoiset kiemurtaa. Aja nyt siinä. Auto kyytiä ois mökillekkin päin tarjolla. Ehdotan että isommt pojat lähtee isin ja Neitin kaveriks. Unohtus Neitin ikävät ja maanantaina pääsis sit suunnitellusti kotiutumaankin ja pojat vuorostaan jäis mökkeilemään. No kun ei. Isäntä ilmoittaa että eiks nyt voi hetken rauhaa saaha. Eli Neiti jää mökille itkustamaan, kaikki muut kotiin ja joku säntäilee aivokuolleena ympyrää. Vituttaa. Suomenkielellä ja isosti.

Nyt ootetaan huomista huutoa. Jos ei oo paha, niin ajan ja haen sen Neitin kotiin. Olkoon isäntä keskeenään ja nauttikoon rauhasta. JA LOMASTA :oS PRKL.