Syyslomaa mennään, kohta jo loppusuoralla..Ollu oikeesti LOMA kun ei oo tarvinnu aamusta herätä ja sinkoo muksujen kanssa yh-tään mihkään. Saanu heräillä iihan rauhassa ja nauttia siitä ettei oo kiirus minneen. Tänään sain vaihteeks siivottua kämpänki siihen kuosiin et tääl kehtaa olla. Ei meinaa ihan äkkiä uskoskaan et kuin paljo 5 kersaa, kepillinen ukko ja itte äitee voi saaha siivoa aikaan. Neliöitä kun on se 75 ni se on aika äkkiä sotkettu. Toisaalta myöskin siivottu kun vauhtia saa aikaseks.

Eilissä päivänä kävi toimittaja setä jututtamassa kunta-lisä aloitteesta ja räppäs sit puistossa parit kuvatkin. Hallitus on aloitteesta kuulemma jo kiirellisenä maanantaina keskustellut, et saapa nähä et näinkö se meniski ihan pikana läpi. Et saatas tosiaan kaikille alle 3 vuotiaansa kotona hoitaville perheille kunta-lisä. Nyt sitä maksetaan vaan alle 2 v kotona hoitaville ja ehdot ovat ihan kuvottavan tiukat. Noh, jos se kantas ja saatas koteihin rahhoota ja painetta päivähoitoihin pienennettyä.

Anoppi ihana käväs tänää kyläilemässä. Se on kyllä ihana ihminen kun on päättäny ottaa tehtäväkseen hoitaa meiän asiat kun ukko on nyt Mr. Kinttu Kipiä. No ihana, siis todellaki :o/ Tänään ei onneks säätäny sen kummempia, mut päätti sit tuoda isännälle suolasiikaa leivän päälle ja mulle kasan kuivattuja sieniä. Olin oikein otettu sienistä, kun ei tosiaan tullu sinne mettään kauheesti ennätettyä tänä syksynä. Ruuan laittoon aloin ja aattelinpas heittää sienikastiketta peliin, ni kappas. Oli niin muhevat mausteet et roskiin lens kaaressa koko purkki. Hei oikeesti, voitteko kuvitella.. Kuivattuja sieniä höystettynä KOIRANKARVOILLA. Ja niit oli siis niin simona, et jos ois alkanu pois nyppimään ni loppua ei ois tullu, ja kun ne oli kuivattuja sieniä, ni ne karvat oli siel kivasti kikkkaralla välissä. Et jos yks hius ruuassa tekee pahaa, ni miljoona koirankarvaa ei myöskään kuulostanu kovin gourmeelta..Et ihan kiva. Enpä uskalla kuitenkaa varmaan ikuna paljastaa et heitin ne arvokkaat sienet suoraan roskiin.. O_o Auts.

Siivoominen ei ihan meinannu edetä ajatuksen voimalla, ni painuin sit viel heittämään kunnon  1,5 h hikilenkin. Olipas meinaa ihana ilma kärrytellä Villahousun kanssa tuolla menemään. Jos sää on huomenna samanmoinen, niin pakko päästä taas baanalle-.

Kotiin selvittiin kaupan kautta kun ulkona oli jo pimiä, ja ihan älytön sumu. Niin ne sääolosuhteet vaan muuttuu nopsaan..Koht alkaa olla jo ihan säkkipimeet jo viideltä :oZ Tulis ees lunta...

Jannu sai eilen soiton et pääseekin varasijalta leirille. Kaverinsa aka miun kummipojan kanssa tuo sinne nyt sit huomenna lähtee. On kiva kun on vähä muitaki kuvioita ku nää kotikuviot näin loma-aikaan. Kumi-poika (;oD) tuliki meille sit tänään jo yökylään et pääsevät huomenna leirille sujuvasti. Oottavat jo innolla. Herroilla oliki ihan omat jutut illasta, eikä nukkumisestakaan meinannu tulla mitään. Sammuvat sentäs kun kävi vähä karjahtamassa.  On tuo herra vaan sulonen, kun se on niin läpeensä kohtelias. Pyys oikeen anteeks että tuli vähä hoopoiltua. (ja het perään varmisti et saahan huomenna kuitenki sit pelata ennen leiriä ;oD) Et asiat tärkeysjärjestykseen :o)

Ja vähänkö oli BLUE  tehny ihania nappeja miulle. Nyt kun vielä kehittelen sen et miten ne saa parhaiten käyttöön :o))) KIITOS BLUE!!!!!!!!

No mutta jos päästäs teiät piinasta ja yrittäs men koisimaan vaihteeks. Viime yönä taas oli sellaset 2-3 tunnin huuuto sessiot Villahousulla. Pronaxenit kitusiin ni sit taas sammu. Eli kai se vaan niit hampaita nyt koittaa tuupata. Ei se suuhun antanu kattoo yhtään, et en tiä tuliko saldoa viime yöltä. Kurjaa kuitenki.

MUTTA mukavaa viikkoa på alla :o))))

Image Hosted by ImageShack.us