Vähänks pelasti päivän :oD Tai täs mitää pelastettavaa ollu, hyvä päivä kaiken kaikkiaan. Taas ihan flow fiilis. Mut joo, siis mulle soitti Mr. Puhelinmyyjä.  Sitkee nuorukainen oliki joo. Tarjous just sulle, just tänää, sä oot niin eliittiä *reps*. Sain torjuntavoiton ja luurin kiinni. Vaan kuinka ollakkaan jäppinen soittaa hetken päästä uudestaan. Tuli niin täyslaidallinen liibalaabaa ja sulosanoja et totesin vaa et on vissii päivän provikat tiedossa. Antaa palaa, paa mulle postia beibe. Eipä siitä hintaa tuu, vaikkei käyttäskää, mut ehkä se oli oikeesti rahanarvonen puhelu sille nuorelle miehelle siel luurin toisessa päässä.. Huulet korviin levis kyl juu.

Nyt on sit taas astetta viisaammalla pohjalla tänki eukon elo. Oli meinaa päivä luottamusmieskoulutusta. Hyvä koulutus joo, paitsi et asiat on niin tuttuja et mä lähinnä fiilistelin vaan sitä kokous meininkiä. Oikeesti, tuli ihan ikävä noita hetkiä ku piti oikeesti nenä papereissa koittaa parantaa maailmaa. Et mistä kaikesta mä viime kesänä luovuinkaan. Sanokaa vaa että viiraa, niin varmaa tekeeki. Kuka tonne muuten menis istuu 4 tunniks ilman kokouspalkkioita pelkän pullakahvin voimalla. Joo; Mä.

Sit sain paketin. Postissa tuli kauan kaipaamani juoksukengät. Nyt on hyvä lähtee lenkille läskiä sulattamaan. Paitsi et mä pelkään ihan sukkana noita peilijääteitä. Mut eiköhän neki jäät tuost ala kohta sulamaan, kevättä kohti. Pläskiä on kuulkaas jo sulanukki. *tuuletusta* Tänään oli tasan -10kg plakkarissa, ja SE on ihanaa. Kyllä se kesään mennessä alkaa täst tuntumaanki siltä. Nyt ei ees tunnu kauheesti et mitään ois lähteny O_o Mut se lukema miellytti silmää. Eli eka tavotekki saavutettu. Nyt sais mennä kampaajalle, jos ois rahaa. Ihan on omat palkitsemismenetelmät meinaa meikäläisellä :oD

Nyt jos huiskasis taas kämpän kondikseen ni vois taas nauttia kättensä jäljistä. Ihanaa päivän jatkoa for eeeevery one.

         Lauri Tähkä ja Elonkerjuu; Kimpale kultaa                 

                  Image Hosted by ImageShack.us