Miut haastettiin VUORET YMPÄRILLÄ blogissa jo marraskuulla, mutta toisinaan asioilla on taipumus kes-tää... Mutta tässäpäs tulee ja haastehan kuuluu näin:

Laita blogiisi kuva ja selitys siita paikasta/asiasta kodissasi mistä et pidä. Mikä sinua ärsyttää/hävettää/ mihin haluat muutoksen. Sen jälkeen haasta 5 muuta blogia esittelemään heidän ärsytyksiään.

Ja kun mä oon tällänen tahvo-aivo/paksukallo, ni mä laitan het kärkeen kolme kohdetta.

1) Tässä on pala meidän ah, niin kaunista ruokailutilamme lattiaa. Tää lattia on alkuperäistä osaa tästä talosta, ja miltei kaikki muut lattia pinnat on jo uusittu. Oon vähä huono noitten laminaattien kanssa, joten tähän tartten sellasen ihmisen apua, joka niitä oikeesti osaa asentaa. Toisaalta, houkuttelis myös kivilattian laitto...ois niin helppo pitää puhtaana. Positiivista tän hetkisessä tilassa on se, että lattialle pudonneet shitit ei häiritse arjen poljentoa. Ei tuu parku vaikka mikä jälki lattiaan jäis--

Image Hosted by ImageShack.us

2) Yläkerran aneeminen suihku. Tilaa ois vaikka muille jakaa, ja periaatteessa tänne sais vaikka kylpyammeen. Mutta kaakelit kaipaa vaihtoa ja lattia myös. Suihkulle ei ole edes telinettä seinässä, kun tila on edellisillä ollut käytössä vain pyykin pesupaikkana. Eli kun joskus on vähä ylimäärästä rahnaa, niin leka heiluu.

Image Hosted by ImageShack.us

3) Tää on muutos, jota suunnittelen jo kesällä toteutettavaksi. Eli naulakko. Naulakolla on oma kolosensa ja niinku näkyy, niin katossa on vanhastaan verhokisko jäljellä. (musta pätkä näkyy katossa) Sivuissa on tukevat kiviseinät. Eli ajatuksena ois, että tähän tulee lattiasta kattoon saakka kaappitilaa, hyllytilaa, henkaritilaa ja tilaa ja tilaa ja tilaa. Ja liukuovet. Siellä ois somassa sovussa sit niin talvi- ku kesävermeetki sit kaik yhes koos. Ja avot ku silmä lepäis.

Image Hosted by ImageShack.us

Tässä nää ens ajatuksen ahistuksen kohteet tässä töllissä. Mitäs vastais haasteeseen:

SAMMAKKOLA jossa on remppailtu kaikenlaista kaunista. Vieläkö on kesken joku kolo?

PIUKU joka taatusti "kärsii" (??), jos ei vielä, niin pian, pesänrakennus vimmasta... :oP

TASKULAMPPU joka tykkää kans vaihella hyllynpaikkaa ja kääntää soffaa ja veivata pöytää ja käydä ikeassa :oD

NATALIA jonka koti kylläkin tuntuu lukijan silmään olevan juuri sellainen jossa on hyvä asua ja elää..

FIILISPOHJALTA -jonka kaunista puu-maalausta olen pohtinut vieläkin.. Sen idean aion vielä jonnekin kyllä hyödyntää :o)

Että näillä mennään :o)) Mielenkiinnolla jään oottelemaan haastettujen vastineita :o))