PETIT BRABANÇON " ONNIPOIKA" on nyt kotona :o))) Eli pentua katsottiin, kyseltiin ja ihmeteltiin. Ja niinpäs sitten ajelimme Klaukkalasta kasvattajan luota kotiin yhtä päätä isommalla porukalla. Lapset ovat ihan täpinöissään, tietysti, ja äitipä vasta onkin. Mutta yllättäen Isukkikin lämpeni otukselle nollasta sataan, vaikka ensin ulkonäkö pohditutti. Väläytteli jo partajeesus mallisen Griffonin hankkimista. Hahhaa.

Pennulla on nyt ikää 14 viikkoa kutakuinkin. Herra syntyi 25.7. Se mikä nyt on erikoisen ihanaa tässä, niin kuinka voi ihmismieli olla levollinen kun tietää et selusta on turvattu. Onnin sisko nääs asustaa siis samassa kaupungissa, ja kasvattaja PiPakaan ei kaukana ole. Apua on aina käsillä jos siltä tuntuu.

Mitäs sit muuta..Kotimatka meni täpinässä, pieni mies oksensi. Varmaan silkasta jännityksestä. Kotiin tultua ruoka maistui ja pisutki osui suoraan paperin päälle. Tästä on hyvä jatkaa tutustumista ja uuden elämän ihmettelyä :o)) Huomenna vetästän kitusiin vikat matokuurin rippeet ja parin viikon päästä mentäs sit seuraavalle piikille. Noh, voitte uskoa et näit karvkuulumisia voi hetken tipahdella :oD

Ja ne tärkeimmät; itse stara; ONNIPOIKA:

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us