Image Hosted by ImageShack.us

Voitteko uskoa...?? Postissa on jo joulukalenterit myynnissä O_o Ja ihan oikeesti, jouluun on enää pari hassua kuukautta. No okei, vähä reilu. Mut niinku haloo. Mihin tää aika vaan katoaa.

Ensten meillä kylläkin pohditaan Villahousun 1-vuotis synttäreitä ja sen jälkeen järkätään Neitin 4 v. synttäreitä.. Villahousun synttäri ajatus on edennyt jopa sen verran että tiedän millaisen kakun aion tehdä ja sen että pileet on meillä kotona. Sain ajatuksen kakkuun Ullan Unelmien blogista (löytyy linkki sivu palkista), eli Villahousu tulee saamaan ihan oman tiikerikakun. Marsipaani Tikru ois tarkotus saaha aikaan. Kattotaan kuin käy. Lupaan laittaa lopputulosta näkyviin. Koetekelekkin pitäs varmaan tehdä. ja väri aineet tilata..jajaja..

Neitin synttärit onki sit jo vähä haasteellisemmat. Ollaan perinteisesti keitelty kävijöille joulupuuroa kun neiti viettää synttäreitä 22.12. Jos nyt kiikuttas lapset synttärin viettoon johki ihan muualle ja aikuisille tarjoais sit ne joulupuurot ja glögit täällä kotona.. Saas nähä nyt mihin nää suunnitelmat ja toteutukset vielä johtaa.

Ja sit oiski JOULU. Hyvää ruokaa ja parempi mieli. Toivottavasti lahjoissa laatu korvaa määrän. Eli en toivo jo tilallisistakaan syistä hirveitä lahjavuoria, vaan toivon että lapset saavat ihan muutaman paketin per nuppi, jotain mille oikeesti on ees jonkin asteista käyttöä. Mikään ei ressaa enempää kuin sukulaisten väkisin ostamat lahjat, joilla ei loppupeleissä ole mitään arvoa tai iloa saajalle. Harmi tulee jo siitä kun tietää että rahaa on pantu palamaan ja armottomasti, kun vähempikin todellakin riittää. Jos ei ole mitään järkevää ostamista, niin voi olla jopa äärimmäisen viisastakin oikeesti OLLA OSTAMATTA. Mut niin se vaan on kauheen vaikeeta. Kun jouluna pitää ostaa, pitää juosta pers ruvella ja niska märkänä, isoimmista isoin kyy otsassa vielä aatto aamuna pitkin supermarketin käytäviä ja ostaaostaaostaa, ihan vaan ostamisen ilosta. Paitsi et se iloki siit on jo kadonnut marraskuun alkupäivillä viimeistään.

Kun ois sellanen rauhaisa joulu, ilman kärhämiä ja ihan vaan lämpimästi yhdessä ollen ja tehden. Niin se joulu tulee. Sydämeenkin. ja tuntuu niin...Joululta.

Ja näihin tunnelmiin.. ** Tip Tap **