Sehän ois sit niinku Nicaragualaisittain et "Elämä on kovaa". Niinhän se joskus on. Mut ei onneks just nyt :oD Hyvät pössikset on siis vaa jatkunu. Kaikenlaista shittiä ja shontaa sitä takavasurissa koko aika velloo, mut ku ei anna niitten häiritä, ni elämä on vaihteeks oikeen muikeeta. Taitaa lisääntyvä auringonvaloki tehä tehtävänsä :o)

Tänään tuli taas talviki. Pakkasta on ihan muutama aste, mut just sopivasti. Ja lunta on maa valkoisenaan. Huomenna meinasin hankkiutua lasten kanssa luistelemaan. Ku se on vähä sellanen hobby, et jos haluaa itelle luikat jalkaan, niin käsipari ei tän katraan kanssa taho riittää. Pitää olla toinen mukana, joka jeesailee osaltaaan etenki tätä nuorempaa Villahousua, joka ei siis vielä luistele. Isommat pysyyki pystyssä omillaan, mut neiti tarvii vielä vähä apuja, ja Villahousu perässä pysyjää. Eli sorry babe, nakki napsahti, vaikket sitä viel tiiäkkään :oP On meinaa tätsykkä tulossa meille luistelu avuksi (just päätin) :oD

Villahousu on nyt virallisestikin kuiva. Vaipaton siis. Yks vahinko sattus, mut se nyt ei paljoa paina. Nyt ollaan menty siis yöt ja päivät ja reissut ilman vaippaa ja hyvin on mennyt. Ainoa vaan et Villis tykkäis niiiiin mielellään potallekkin pissiä seisaallaan, niinku isot pojat, ja tiiätte mitä siit sit yleensä seuraa...jepjep.

Neiti alotti viime viikolla uuden harrastuksen. Pääs sellaseen tanssiryhmään ja on siitä NIIIIIN onnessaan. Ne niinku ihan joutu oikeesti reenaamaan siellä, eikä oo pelkkää leikkiä enää. Ja se oli kuulemma niiin Cool juttu.  Huomenna pitäski käydä katsastamassa et löytyskö pimulle tanssi asua, kun caprit ja t-paita oli kuulemma ihan out. On tuo vaan sellanen pikku diivailija tuo Neiti. Niin nirso kaikista vaatteistaan et huh. Äitin ja lapsen käsitys siisteistä vaatteista ei oikeen kohtaa. Ihan on omanlaisensa tyyli Neitillä.

Ja Esikoinen sai kitaran. Nyt se intopiukeena oottaa pääsyä iskälle, joka lupas laittaa uuden kielen vempeleeseen ja opettaa soittamaankin. Kuhan nyt saan sen kielenki viel kaupasta haettuu. Kai ne jossain musaliikkeessä tietää ku sanoo et se on sellanen kieli joo..ja se niinko alin.. Äippä ei tälläsiä jutskia osaa sit ollenkaan. Äiti harrastaa vaan suihkukotikaraokelaulantaa ilman nuotteja. Ei muuten uskois et tuli sitä musiikki luokanki penkkiä kulutettua joskus oikeen urakalla. No osaan mä soittaa nokkahuilulla jotain viel ...ja kanteleella :oP

Shoppailemaan lähettiin viime viikolla. Ihan oikeen Hesaan saakka. Tai siis Vantaalle, Jumboon piti mennä ja mentiinkii.. Jannulle oli tarkotus päästä mp3-soitin hakemaan ja äipälle yks pusero. Mut oli ihan kiva huomata sinne päästyään et kas, lompakko jäiki kotia. Ei siinä sit. Halpa reissu oli. Katteltiin kaupoissa ja potkittiin pylväitä ku otti vähä aivoon. Ja ihan vähiten Jannua, joka ois viimein sen soittimensa halunnu. No, soitin saatiin sit seuraavan päivänä naapurikaupungin CM:stä. Sattuki viel poistokorista löytymään sellanen pieni ja paljon sisälleen kätkevä vimputin. Nyt vähä harmittaa ku ei tullu samalla itelle ostettua.

Juniorilla on viimein alkanu koulu asiat tuottaa tulosta. Nyt hää osaa lukea, ja kirjoittaminenkaan ei oo mitään kauheen hankalaa, vaikka virheitä tuleeki. Matikassa poika on ihan haka. Edelleen taitaa pitää tittelistä "luokan naistenmies" -kiinni, eli pimatsuja piisaa ja kaiken näkösiä kirjeitä tuo kuskailee mukanaan. Onhan kotona nähty jo yhdeltä lyyliltä saatu kihlasormuski.. Herra on kova pelimies, joka suhteessa.

Ja Äippä siis jatkaa noususuhdanteisella fiiliksellään. Ja näillä fiiliksillä onki hyvä ponnistaa.

                      Teräsbetoni; Vahva kuin metalli