Hirviä päivä takana. Aamusta varastettiin aikaa ja paineltiin päiväkodille taksilla. Kiire ja vesisade aiheutti moisen törsäämisen meiningin. Ei aiheutunut ees kiire kitinää, niinku normisti ku juostaan hulluna jonnekin päin. Ehdin jopa sinne seminaariin, ja vieläpä ihan ajoissa. Paikallisbussi auttoi hiukan asiaa kylläkin---.

Aamusta alotettiin ja 12 tuntia sitä sit kesti. Et vaatii pientä kokouskestävyyttä toisinaan.

Himaan EI ollu kiva palata.Tää kämppä on taas ihan paketissa. Villahousu kakki äitin kykkiessä eilen koneella niin olkkarin ison maton kauheen näköseks. No se on osittain hinkattuna oottamassa kunnon pesulle pääsyä. Se matto siis. Kun yleensä villahousu hienosti käy pöntöllä illasta kakkimassa, kun äiti huomaa syvän rypyn otsassa ja pienen vinkasun et kohta tulee tuuballinen. Eilen nettisurfing vei voiton ja kommunikointikyvyn vauvan kanssa. Ja sen kyllä huomas.

No, tänään iskä haki Villahousun kokouksesta kotiin kun omat työt oli ohi. Kotona Villahousun munasillaan hippaaminen oli päättynyt ämpärilliseen paskaa meiän sänkyyn. Ja sänkyhän ei tietty ollu ees pedattu, vaan lakana oli pyykissä, eikä ukko ollu jaksanu uutta laittaa.Eli petari oli sit sen näkönen et jiihaa. Pesurille ois käyttöä. Noo, eip siin mitään, mut pussilakana ja täkki oli viel pissitty, syöttiksen päälliset yrjötty ja sisällä autoon menossa olevan turvaistuimen päälliset sotkettu. Nyt on kaikki levällään ilman päällisiä pitkin poikin ja kämppä sit tosiaan sen näkönen. Mutta hei, huomennahan ois perjantai ja SIIVOUSPÄIVÄ. Siivota siivota siivota täytyy, tavarat on mullinmallin..... Että joo. Vähänkö ärsyttää.

Unta kupoliin ja muihin aatoksiin. See ya!