Viikonloppu sit meniki enempi tai vähempi koiruuden kanssa eloa ihmetellessä. Lauantaina käytiin Aztan ja Tonzan halloween-partyissä. Isännän kans "poreiltiin" ja muksut oli sen aikaa mummilla naapurissa. Mä olin yllättäen ;oD kuskina, et eipähän ollu kankkusta ei. Ja kunnon pileissähän pukeudutaan..kuka miksikin..Onni the joggari ja Aku pikku piru: 
Image Hosted by ImageShack.us 

Image Hosted by ImageShack.us

Ja pyhänä iski Villahousuun lenssu. Nokka ei varsinaisesti vuoda, mut kunnon yskän puuskan yllättäessä keuhkoista tulee himpun verran venyvää, paksua kirkasta limaa. Ja siis suun kautta. Tukossa on ku mikä. Kokeillaan josko tuo Sambucus (C30) auttas, kun selkeesti on tuol hengistysteissä tuo kipuilu. Uni maittaa, ruoka ei. Yllätys sikäli joo..

Anulla käytiin kaffittelemassa Neitin kanssa, sinne tuo vinkuu nytkin koko aika. Salla on nyt ihan IN! :oD

Ja sunnuntaina käytiin vielä Onnin siskoa morjenstamassa, ja hyvinhän nuo toisensa het tunsivat! Vauhtia oli enempi ku laki sallii, ja kyllä oli sen jälkeen ihan uupunut vauvakin meillä!

Sisko ja sen veli:

Image Hosted by ImageShack.us

Ja uni maistui sen jälkeen, salama vaan meinas herättää:Image Hosted by ImageShack.us

Nyt sit neulotaan taas..Tällä erää villapaitaa.... Onnille :oD Kattotaan mitä siit tulee.. Neitin sukatki viel oottaa alottamista. Mut siis viikonlopun lumi päätti viel pysyy maassa ja pakkastakin lykkäs ja sekös on Onnista jännää. Eka pelotti ihan mahottomasti, mut tänään ei enää ollu moineskaan. Ja tänään olikin sit hyvä päivä muutenkin, eli kaikki pisut ja kakat on tehty pihalle. Jee jee. Ja rokotusaika varattu. Ikää tulee seuraavalla viikolla 16 vkoa eli tehostetta tulee sit.

Mut hei, ihanaa kun on lunta ja pakkasta. Piristi taas kummasti. Nyt ku sais taas tän kämpänki johonki kuosiin :oS