Se ois sit niinkus keskiviikkoa ja ihan on maanantai fiilis. Mut kohtahan on taas viikonloppu ja elämä hymyilee.

Oli niin maanantai olo, et annoin poijjaan pitää vapaata kerhosta. (lue: en jaksanut lähtee kirkolle ravaamaan aamutuimaan..) Ylevä ajatus oli että heräilemme rauhassa ja pirteinä ja käymme kaupassa evästystä hakemassa. Pojallakin alkaa jo näin loppukeväästä kerhoväsy painamaan, ja päivät siellä on melkoista piikkilankaa. Mutta kun ois enää NIIIN vähä jälellä..sitä kerhoa. Herra lähtee syksyllä meinaa eskariin. Isommat pojat on ihmeen hyvillä mielin kouluun vielä lähteneet, eivät ole edes tajunneet kuinka likellä se kesäloma oikeesti onkaan.

Noo, nythän onkin niin että vettä tulee saavista kaatamalla, uloslähtö ei kiinnosta piirun vertaa joten venytään ja vanutaan ihan vaan kotona ja tuijotellaan piirrettyjä. Jospas tästä kohtapuoliin aktivoitus. Tytsillekkin tuli huudeltua huutonetistä niin kaunis sadetakki, et pitäshän se päästä koekäyttämään :o) Neitillä on tänään myös ensikertaa elämässään aika ihan oikealle kampaajalle. Saapa nähä mitä siitäkin tulee. Tukka on melkonen pehko omien leikkelyiden ja muun tuunaamisen jäljiltä. Jos siitä sais vaikka siistin.

Meinasin yritellä jotain esittelyä paremmin väännellä johki suuntaan kun vaan ehtisin tutkailemaan et miten se ois viksua toteuttaa..Mutta jospas palaan taas astialle...