Ajan kulu on ihan jotain uskomatonta. Päivät menee vaan ja tuntuu ettei mihkään oikeen saa tartuttua. Turtumus kaikkeen vaivaa. Tekis mieli vaan kaivautua vällyjen alle ja oottaa talven tuloa. Ihan niinku karhu emo, syyä hyvin ja kaivautua lämpöseen pesään ja herätä virkeenä ja ah niin kiukkusena sitte keväällä :oD

Viikot on saaneet ihan uuden määreen, ei ne ala enää maanantaina ja lopu sunnuntaina, vaan jotain ihan muuta. Alku on ollutta ja loppua ei näy, juna kulkee ja viikot vaan vierii samaa rataa ilman et tulis se autuas sunnuntai, Lepopäivä. Hetki jolloin kaikki pysähtyy, akut latautuu ja saa olla vaan ilman yhtään mitään velvotteita. Noh, toivossa on hyvä elää ja kaiken näköstä on taas ehtiny tapahtumaan.

Jossain vaiheessa pähkäilin tulevaa seminaarimatkaa ilman lapsia. Sehän oli ja meni ja menikin vallan hyvin. Oiskos se ollu maanantai-ilta, viikko takaperin kun imetin Villahousua vikan kerran. Herra rouskas tissiin kiinni niin, että nänni jäi miltei riekaleella roikkumaan ja verta tuli ihan tuhottomasti. Ja Vot ku teki kipiää. Lähellä oli ettei irronnut kokonaan. Siihen päättyi tosiaan imetys tällä erää .En enää jäänyt odottamaan sitä hetkeä kun yläleuastakin löytyy naskalit kun kahdella ala naskalilla saahaan näin herkullisia hetkiä aikaiseksi.

Noh, seminaari lähestyi ja lasten hoidot herätti huolta ja murhetta. Kuinkas ollakkaan parisuhdeaallokon velloessa ympärillä, päättikin Herra Isukki ottaa palkatonta vapaata töistä hoitaakseen lapset miun kokoustaessa. Ja näin siis tehtiin. Jopa Villahousu jäi siis kotiin ja hyvä oli että jäi, niin pääsin sen imetyksen lopettamisen jatkamaan vähä niinku loppuun saakka. Tiistaina aamusta lähdettiinkin sitten PORIIN ja siellä tuli suihkittua pitkin kaupunkia. Keskiviikkona matka jatkui VALKEAKOSKELLE, mansikkapaikkaan. Tuli tutustuttua vanhustenpalveluihin, lasten päivähoitoon ja opetukseen sekä erinomaisiin tila ratkaisuihin, joita esim. Porissa on hianosti kehitetty. Nyt vaan mallia ottamaan että saahaan tämänkin kaupungin kaupungin vanhusten palvelut luokasta Ö luokkaan A. Tehostettu palveluasuminen on päivän sana. Budjettia vääntäessä selviää mikä on tän päättäjä köörin tahtotila, onnistutaanko vaiko ei.

Paluu sujui mukavasti ja kotonakaan ei odottanut täysi kaaos. Aikast ihkua. Uskaltanee toisteki poistua ;oX

Viikonloppuna ois eessä viel Turkuun lähtö. Työntekoa taas ihan eri merkeissä. Villahousu lähtee mukaan nauttimaan ah niin autuaasta hotelli elämästä. Nojoo, tästä voidaan olla montaa mieltä :oZ Mutta mukava on lähtee, seura ainakin on parasta A ryhmää :o)

Tänään istuttiin valtuuston kokouksessa hyvä tovi. Pikku asioista meinattiin saaha kunnon rähinä taas päälle ja isommat asiat menee läpi ilman keskustelua ja vääntämistä. Niin aina. On tää päätöksen teko ihan oikeesti varsin kummallista.

Kauppaankin kerkesin (harvinaista valtusto päivinä..), ja sieltä tarttu matkaan jotain tosi mystistä.. Marin innoittamana tarttu haaviin tarjouskorista muutama kerä lankaa. Jos niitä villahousun pöksyjä ja takkia tekis.. En ees tiiä kuin pitkälle nuilla muutamalla kerällä pötkii, mutta jos nyt vaikka sais vähä aloteltua jotain ja innostus vaik hakemaan ihan kunnolla lisääkin. Tänään ei kyllä jaksa pohtia aihetta sen enempää, pää painaa jo  liikaa. Jospas vaikka huomenna.

Nyt hipsin petiin, tai no, mähän oon jo petissä, mut jos lättäis tän läppärin veke ja koittas ihan niinkos nukkuakki. Huomenna jaksas aamusta taas Neitiä heivata kerhoon ja alottaa aamun siivoomisella...Tää aamu oli katastrofi, mut eipä siittä nyt sen enempiä.. Huomenna ON hyvä päivä, ONHAN????