Siinä se päivä mennä mönki..

Neiti pääs kampaajalle. Tukkaa leikattiin yhteensä varmaan 3 milliä ja laskua tuli 15 eur O_o Kalliit oli kutrit juu. Neiti on niin monet kerrat itse tukkaansa saksinut, että nyt ois tarkotuksena et saatas pimatsu ens syksyyn ilman omia saksitteluja. Kummitätin häihin ois pesti morsiusneidoksi ja ois tietty ihan ihanaa jos kutritkin vielä päätä komistas :o)

Sää oli varsinainen..aurinko paisto täydeltä terältä kun lähdettiin ja aivan salaman nopeasti se vaihtui vesisateeksi, joka kasteli kunnolla. Ja taas yks hetki ja tuliki isoja rakeita jotka oikeen sattu. Viides villahousu nukku tyytyväisenä kantoliinassa takin alla tietämättä ulkopuolisista mylleryksstä sen enempää. Käytiin samalla reissulla sit ostamassa gerbiileille evästä ja leipomosta hakemassa tuoretta ohraleipää. NAM!

Kotia selvittiin ja sitten tulikin jo Rouva Rokottaja antamaan viidennelle villahousulle viimeisen rota-rokote satsin. Olipas meinaa hyvää palvelua kun ei tarvinnu mihkään lähteä sitä hakemaan vaan tätsy tosiaan kävi kotona. Ollaan oltu Järvenpään rokotusklinikalla Hepatiitti rokote- tutkimuksessa mukana ja sen siivellä saatiin vähä niinkuin kaupanpäällisiksi nuo rotat. Nyt on kaikki rokotteet saatu ja seuraavan kerran mennään sinne vasta ens jouluna. (ja jouluhan on jo ovella..)

Nyt ois ohjelmassa gerbsujen terraarion pesu ja sitten saunaan. Jotta unia ja pullankuvia, meinaan ihan oikeesti päästä sit jo nukkmaankin! Kerranki ajoissa.