Ei se pesukone mitää ehjä ollu. Korjaajahan se sit oli paikalle kutsuttava. Ja kävihän seki tuos sit kääntymässä.. Äijä tuli 12.52, räpläs konetta aikasa, ja klo: 12.58 se sano et kunnossa on. Anto mulle sellasen pikku kiven sielt jonkun ropelin välistä ja totes et 45 erkkiä kiitosh. Et joo. Hyvät tuntiliksat noil taitaa olla. Ja olihan se toki halvempi ku uus kone :oX

Eilen tuli tehtyä mamma porukalla (lapset tietty mukana) kevätretki Korkeasaareenkin. Tuntuu jotenki latistuneen sielläki meininki. Ei ollu kuuma ilma ees, mut eläimiä oli aika vähä liikkellä. Vähä pläts fiilis, mut muksut tykkäs. Junalla ja lautalla mentiin, et olihan siin sit elämysmatkailuaki vallan. Ja nähtiinpähän ainaki kevään uusin kameli vauva :oD Se oliki ihan cute.

Tänään sit ois päivä pitäny alottaa kokoustamalla, mut enhän mä Villahousua mihkään saanu heti aamusta hoitoon, niin jäi seki sit väliin. Mentiin perhekerhoon laalamaan ja leekkimään Villahousun sanoin. Sieltä kirmattiin Neiti hakemaan kerhosta, Juniori eskarista, sit kotiin safkan laittoon (olipas taas Saarioisten äidit ollu ahkerina..). Sit tuliki pesukoneen korjaaja, Neiti läks kaverille leikkimään, sit mä hain yhen tutun kyytiin ja paineltiin Rouva Äksälle leikkimään ja hakemaan tälle tutun pojalle vesirokkoa rouva Äksän tytöltä (me ollaanki moinen tauti jo sairastettu, ihkua suorastaan! Hyvä se nyt on leveillä ;oD ) Sit heitettiin tuttu puistoon, haettiin Neiti ja käytiin seuraavassa kyläpaikassa vetämässä pannarit ja rahkaa läjä päin kitusiin. Kotiin selvittiin vast ikään. Nyt ois ohjelmassa pyykinpesua silleen urakka luonteisesti, muksut nukkumaan heti ku Simpsonit loppuu, sit ku talo hiljenee ni ehtis keittää kuupallisen teetä ja alottaa lehtien lukemisen. Sain meinaa iiiison kasan sisustus ja remppa lehtiä yhreltä suurperheen mammalta, joka alkaa oman talonsa kanssa loppusuoralla olemaan. (en ole kade mutta kuitenkin :oP ).

Aamusta ois tarkotus suunnata kohti "vauva" kerhoa Villahousun ja Neitin kanssa, kun Neitin oma kerho onkin huomiselta peruttu-. Et sillä viissiin, nyt alkaakin pesue nuorimmasta päästä tipahtamaan... Jos siirtäs sänkyyn heti kun ei vielä tarvi kantaa. Joten se on Moro ja tavataan taas :o))) Puuhakasta viikkoa itse kullekkin säädylle!!