Ettäs tiiätte. Tänään en aio ihmetellä et mitä ihmiset tekee, vaan teen itte asialle jotain. Mrs. Good Mother aikoo lähteä baariin. Ja ihan sillä et saa vaan hengata ihmisten kanssa ja pitää bileet ilman mitään syytä. Hengaus seuraakin sain, ihania ovat ihmiset jotka eivät laita yksinäistä ihmistä yksin selviytymään radan rientoihin *pus*.

Alkossaki kävin. Itelleni oon viimeks ostanu jotain sieltä varmaan sen 20 vuotta takaperin, et johan se oli aikakin käydä elämysshoppaamassa. Tarttuki matkaan vaikka mitä, sillä seurauksella et osa jää vähintääkin kaappia täyttämään. Breezerit aattelin tempasta parempii suihin. Ja jonkun sidukan. Ja sillä ilakoinnilla sit baariin.

Sain yhdeltä suunnalta paheksuntaa läpikuultavan puhelun. Ei sais äiti ihminen baareissa pörrätä. Ja miks hitossa ei?? Lapset ei oo himassa ja muutenki se on vaa sellasta hidasta kuolemaa yksin viettää aikaasa himassa. Että sori vaan jos jonkun sielun elämää loukkaa, mut mä aion mennä silti. Em mä oo nunna  vaik äiti oonki. Oon kuitenki vapaa ihminen ja suorastaan janoan seuraa ja hyvää fiilistä. Toki sen saa ilman alkoaki, mut se nyt sattu osumaan tähän fiilikseen. Ja himot ne on hiirelläki, diakonissalla tunteet... :oP Ja täs kohtaa iltaa vois todeta et hyvät on pohjat.. Hahahhaahhaaa.

Että eikus tanssijalkaa heiluttamaan, tehkää seuraa :o))))

                         Smurffit; Jos possut lentäis

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us