Taas tällänen kuikkimis yö.. Täyskuuta kohti tai jtn..?  Noh, ei ees väsytä. Yllätys sikäli.

Kämppää on katteltu tosiaanki joo, ja epätoivo meinaa aika ajoin iskee. Nyt ku pankkiki on messissä, ni ei malttas millään oottaa. Mut pakko vaan kaivaa se meiän asumus sieltä jostain. Viel ei oo kovin kovaa mikään kolissu. Paitsi se pommi. Siit käytiin jo ihan lämpösinä, enneku selvis todellisuus. Eli ei sinne lähetä ei. Yks oli ihan kiva, ookoo. Sinne ois lähetty, mut pankki ei antanu löysää. Tiukka summa mis on pysyttävä. Ihan hyvä, koska se kämppä oli vaan se ihan ookoo, eikä siis mikään wouh ja aaltoja meininkii. Et jossain se meiän tönö oottaa viel aikaa parempaa..?? On tää vaan pöhköö..ei viittis siivotakkaa ku alitajunnassa pohtii et ei me täs kauaa enää asuta. Vaikka se kämppä löytyski, ni ei me tästä ennen kesää liikaheta. SE on varma. Ihan jo lasten koulujen etc. kannalta selkeempää. Nojoo, etuovi ja oikotie soi..edelleen.

Ja juu, myönnän. Mul oli syndet eilen. Ikää sen verran ettei ihan muutamaan vuoteen taideta paljo juhlia. pah. Mutta jotain tosi ihkua. Sain Ukkoselta puhelimen syndelahjaks. Entinen (nkialainen, n. 1 v vanha.) alko sanoo sopimustaan irti ihan tosissaan. Nyt on rämpytetty uuteen ericksoniin numero poikineen, ni saa lähetettyy tuon nokialaisen takuu huoltoon. Tuntuu et mitä uudempi Nokialainen ni sitä enempi vikoja. Siks nyt vaihtu merkki. Jos toi kestäs vähä paremmin munki käytössä. Jos se suurin vika onki siin käyttäjässä...?? Ei vaan, toi alko syytää mitä ihmeellisimpiä varotus ja kielto tekstejä ja pätki puheluja ihan työkseen. Sammuili itsestään, puhelin ei soinu mulle, tai mä en saanu soitettua, ihan kaikkee laidasta laitaan oli siis ongelmana tuon vanhan luurin kanssa.

Noh, jos vaik kaivas yhen lukemattoman Nora Robertsin pokkarin kainaloon ja painus peiton alle kyhnyttämään.. Aamusta toooosi virkkuna herätäkseen..joopajoo.

                                                    E.L.A: HÄIVYTÄÄN